Pikkuveljen ensimmäiset synttärit + rantahullut vapaalla jalalla

Mun rakas pikkuveli täytti vuoden tossa pari päivää sitten, ja tottakai menin juhlistamaan sitä muiden kanssa. Jännää oli myös se että Jimi otti elämänsä ekat askeleetkin synttäripäivänään! Harmi etten saanut dokumentoitua sitä mutta yritys oli kova.

"Mikä tota kummisetää vaivaa...?"
Äiti ja Jimi  + limainen minä. Tai no salama saa mut näyttämään ainakin limaiselta. Nam..
Pappa on coolina. Mukavat synttärit oli. :)

Eilen tuli taas oltua rannalla ja ulkona kaverin kanssa koska oli niin älyttömän hyvä sää! Kuuma kuin mikä, siitä mä just tykkään. Oon kai hullu kun ajattelen mitä kuumempi sen parempi. Tulihan siinä tietty parit otettua illan aikana.

Ja tottakai piti olla popitukset mukana. Eli Millan kännykkä. :'D Parempi se oli kuin ei mitään.

Kirkkopuistoa, Ähtäriä ja Jack Danielsia

Moi kaikille! Nyt on ollut ihanan lämmintä tän parin päivän ajan. Ajattelin tehdä postauksen tän kahden päivän ajalta mitä oon puuhaillut.

Maanantaina:
Olin kavereiden kanssa kirkkopuistossa. Puhuttiin miten meidän juhannus meni ja kaikilla oli näköjään ollut kivaa, hyvä niin. Kirkkopuistossa jotkutn huumehörhöt tuli istumaan meidän viereen ja ei uskallettu häätää niitä poiskaan. Ville sanoin yhdelle jotain ja se vaan istu hiljaa vähän aikaa ja totes vähän ajan päästä: "Sori en tainut kuulla kun nää rauhoittavat vaikuttaa jo vähäse.." <- No eihän siinä jos tykkää juua viinaa ja vetää rauhottavia, ei ihme että oli sekaisin se tyyppi siinä ja lähti loppujen lopuks mlekeen housut kintuissa pois. Kaikenlaisia ihmisiä sitä näkee tuolla puistossa.

No okei mä selitän: tässä on mun hiushasrjasta saatuja hiuksia jossain heinänvarressa.... "köyhän miehen pumpulipuikot" Ei siis mitään järkeä.
Älkää kysykö miks Tiia ja minä ostettiin mustikoiden ja mansikoden lisäks kurkuman palanen ja jättimäinen inkivääri... Toi kurkuma me annettiin Villelle lahjaks.

Tiistai: Ähtäriin! (Ahteriin)

Tiistaina oli pilvisempi sää mutta ei se haitannut. Oli silti tosi hiostava ja kuuma keli. Mua säälitti ne jotkut eläimet siellä ähtärin eläintarhassa, mä nyt vaan oon tämmöinen. Jotkut kykki vaan häkeissään ja tujotti ihmisiä. Jotkut eläimet nukkui, jotkut taas liikusekli iloisina, riippui varmaan ihan siitä kuinka hieno elinympäristö niille oli tehty.
Serkku totes että onkohan tuolla se Wolverine siitä  X-men leffasta. Oiskin ollut. :D
Näistä mä oon polveutunut!
Saukoilla oli hyvät elinolot muihin verrattuna. Siksi ne kai leikki ja oli yllättävän iloisia ja energisia
Anu Saukko ehti pyrähtää pois niin nopeesti. Hyvä että kuvaa edes sain.
Käytiin myös tuurissa paluumatkalla. Ostin itelleni kauan etsimäni Jack Danielsin paidan. Oon nähnyt näitä monissa tumblr.comin kuvissa ja oon tainnut jakaa omalle seinällekkin tommosen otpin kuvan. Sen jälkeen oon miettinyt et saispa tommosen ois aika hauska. Noh, nyt se sitten on mun. :'D

Kaveri säikähti kun kerroin aluks että ostin 70% viskiä...
Ton paidan lisäks mukaan lähti myös tämä:

Mökkibileet Riihivuoressa

Ja taas mua vietiin! Aino kysyi eilen lähdenkö sen kanssa yhdelle mökille jossa olis illanistujaiset käynnissä. Tottakai mä lähdin, ja kannattikin. En osaa sanoa paljon siellä oli neliötilaa, mutta oisko ollut lähemmäs 300 neliöö ja sieltö löytyi myös poreallas ja varmaan 5 vessaa niin ei ainakaan tungosta tullut. Maisematkin oli mitä hienoimmat illalla ja auringonlaskua oli kiva seurailla terassilta.

Riihivuoresta tosiaan saa vuokrattua mökkejä käyttöön vaikka isommallekkin porukalle! Ei tarvitse välttämättä lähteä kovin kauas Jyväskylästä jos lähellä asuu ja ei muuten ole mökkiä missä olla.
Saatiin päähämme dipata sipsejä mun proteiinijugurttiin koska kaikki dippi oli syöty. Meillä oli kokoajan nälkä mutta onneks siellä oli grilli että sain napattua makkaran. Pojat teki järkyttäviä juomia, sekoitti sinne keskenään mm. kaljaa, viinaa, mustikka gainomaxia, siideriä, lonkeroa ja ties mitä muuta ja vei juotettavaks muille jotka tietämättöminä maisto niitä juomia..

Tää biisi soi pariin otteeseen siellä. Meidän jengin juhlat, tyhmää ja tyylikästä. :D