Linkitä blogisi- TOP 5 esittely

Hellurei ja hellät tunteet! Tuossa pari viikkoa sitten pistin pystyyn "linkitä blogisi" aiheisen postauksen jonne tulikin kiva määrä kommentteja. Lupasin selailla blogeja läpi ja valita niistä 5 sellaista jotka mua eniten miellytti. Selasin jokaisen blogia muutaman postauksen verran ja katsoin pitääkö blogit otteesaan. Jokaisella linkkaajalla oli todella siistit ulkoasut ja jokainen oli omanlaisiaan eivätkä kopioita muista blogeista, propseja siitä!  Kyllähän sellaisia löytyi jotka oli sitten enemmän mun mieleen. Kokosin ne blogit nyt tähän pienen esittelyn kera. Onnea Teille jotka pääsi TOP vitoseen. Varmasti tuli nyt hymy huulille. TOP 5 blogit eivät ole suosikkijärjestyksessä.


Olisin voinut esitellä tähän paljon muitakin, mutta siitä menisi sitten se jännityksen ja innostuksen maku ja ei kukaan jaksa selailla ja lukea monia eri kuvauksia, luulisin.


Tän nuoren opiskelija-typykän kuvat on todella hienoja ja tarkkoja. Ja mikä tärkeää, ei mitään liibalaaba kuvia siitä sun tästä. Blogi on raikas eikä se tarvitse mitään erikoisempaa ulkoasua tehdäkseen vaikutusta. Postaukset on sopivan pituisia. En itse ainakaan jaksa keskittyä mihinkään kauhean pitkiin teksteihin ellei teksteissä ole oikeasti jotain aihetta lukemiseen. Noh, eniwei, tekstiä ja kuvia on sopivassa suhteessa. Laura on myös muotitietoinen ja blogi on melko uusi. Simppeli paketti!


Tässäkin blogissa riittää yksinkertainen ulkoasu. Tyyli on vaalea ja kuvat on laadukkaita. Kuvat on sommiteltu kivasti tekstien väliin ja tykästyin Amandan tyyliin. Tämäkin on suhteellisen uusi blogi. Blogiin on ehtinyt kertyä ulkomaanmatkaakin ja kuvien värimaailma on herkullinen! Blogissa huokuu sellainen tietynlainen eleganssi ja arvokkuus. Sisustusfriikeille blogista voi löytyä kivoja inspiraation lähteitä.


Banneri herätti heti mielenkiinnon, tuli sellainen tunne että tässä blogissa on jotain mistä voisin pitää. Selailin eteenpäin ja silmiin pisti heti ruokajutut, ihanaa. tästä mä tykkään. Suskulla on myös erilainen tyyli joka tekee blogista erilaisen massasta erottuvan lifestyleblogin. Tykkään violetin sävyistä. Blogissa on ihania sisustusjuttuja, niin mun tyylisiä! Tähän blogiin jotenkin sopii että postaukset ovat lyhyitä ja ytimekkäitä eikä niihin tungeta mitään ylimääräistä. Tämäkin blogi on vielä tuore.


Itseasiassa olen lukenut tätä blogia jo ennen linkitä blogisi- postaukseni tekemistä, mutta koska olen ollut lukijana vasta kuukauden niin ajattelin pistää tämänkin top vitoseen mukaan. Miksikö tykkään tästä blogista? Tykkään Aurooran tyylistä ja meiltä löytyy samanlainen mielenkiinnon kohde, nimittäin kirpputorilla pyöriminen. Blogi on kivan tyttömäinen ja huoleton ja postaukset vaihtelevat paljon, eli vaihtelevuutta löytyy videopostauksista kirpputorilöytöihin.Tykkään blogin taiteellisesta ja haaleudesta. Aurooran punainen tukka tuo blogiin oman tyylin ja blogi todistaa sen ettei aina tarvitse olla niin kallista ollakseen tyylikäs.Vaikka esittelyssä viimeisin, ei suinkaan vähäisin. En pystynyt kopioimaan banneria (kopioinnin esto- koodin takia) joten pistin pelkän linkin. Selvää saatte kun käytte vain katsomassa painamalla linkkiä!

Tän blogin ulkoasu on mukavan näköinen Kuvat ovat kiinnostavia ja erilaisia. Pidän kirjoittajan iloisesta meiningistä, ilmeikkäistä ja hymyilevistä kuvista joka tuo hyvin persoonaa esiin. On plussaa että blogissaan pystyy hassuttelemaan ja hölmöilemään. Blogissa keskitytään arkisiin asioihin, minusta se on hyvä juttu kun niin monissa blogeissa koitetaan hienostella liikaa. Tällaiset arkiset asiat ovat ihan yhtä mielenkiintoisia jos niitä osaa kuvailla postauksiin yhtä monipuolisesti. 


3 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

Oi kiitos, todellakin sait hymyn huulille. Ihana! <3

Amanda kirjoitti...

Vau kiitos hurjan paljon! ♥

Roora Sallinen kirjoitti...

Voi ihana kiitos!:)