Winter Wonderland 2015!

Olin pari viikkoa takaperin Helsingissä Winter Wonderland reivitapahtumassa Villen ja parin muun kaverin kanssa. Meillä oli kaikilla lauantaille vip-liput. Tämä oli ensimmäinen kerta kun olin festareilla ja oli vähän jännittynyt ja oli tietämätön/varautunut olo kun oltiin tekemässä lähtöä. En vain tiennyt mitä odottaa.

Niin kuin kuvista näkyy niin mietin pitkään kahden eri topin välillä, sovittelin kumpaakin mutta päädyin lopulta valkoiseen. Otin kyllä mustan topin mukaan laukkuun. 

Ollaan Villen kanssa tykästytty hardstyleen enemmän tässä vuoden sisällä. Oon kuunnellut pitkään elektronista musiikkia ja tanssimusiikkia mutta hardstyleä nyt oon lakanut kuuntelemaan paljon enemmän ja deep housea. Sen takia teki mieli lähteä kyseiseen tapahtumaan.
Meillä oli oma hotellihuone ja kaverit oli viereisessä huoneessa. Oli kivaa nukkua pitkästä aikaa hotellissa.
Jätettiin hotelli taakse. Oltiin festareilla paikan päällä viiden aikaan. Porukkaa tuli kokoajan tasaiseen tahtiin sisälle. Oltiin alkuun vip-puolella mutta ravattiin sitten kahden eri puolen välillä aika tasaiseen tahtiin niiden DJ:den perässä joita haluttiin kuunnella. Innostuin tanssimaan vasta ysin jälkeen illalla, mutta sitten me tampattiinkin kahteen asti yöllä. Ennen sitä ajankuluksi vaan himmailin musiikin tahtiin ja juteltiin enemmän. Oli tosi kiva kokemus ja mennään varmasti jatkossakin  tämmösille festareille. Kaikki oli ihan täpinöissään ja innoissaan tuolla, yhteismeininki oli mahtava. Tapahtuman jälkeen mentiin vielä yökylpyyn hotellissa ja pehkuihin sillä aikaa kun kaverit jatkoi omassa hotellihuoneessa vielä valvomista. Meillä oli mukana semmoinen kannettava kaiutin johon sai spotifystä musiikkia.  :D
Onneksi tuli lähdettyä! 

Ei kommentteja: