Ensimmäinen taidenäyttelytyö + Kevätmielellä

Oon puhunutkin blogissa siitä kun aloitan töissä tekemään maalauksia huhtikuun taidenäyttelyyn. Kuinkas ollakkaan, sain ensimmäisen maalauksen valmiiksi etuajassa. Maalauksen etenemisestä lisää viimepostauksessa videon muodossa.

Sain työn valmiiksi kahdessa viikossa. Pohja on isoin mitä oon ikinä maalannut, mua napaan asti melkein.

Taidenäyttely on huhtikuun lopulla Veturitalleilla jyväskylässä! Vielä on toinen maalaus aloittamatta, ensiviikolla aloitan sen tekemisen että ehdin ajoissa. Kyllä jännittää viedä omia töitä ihmisten pällisteltäväksi ja arvosteltavaksi. :D Onneksi siellä on videokamerat niin näkee jos joku tekee tihutöitä siellä.


-JUURTUNUT RAKKAUS- (2016) Heitä Hymy! -kampanjan taidenäyttelytyö.

Koitin heijastaa kuvaan kahden ihmisen välistä, ja ihmisen ja luonnon välistä suhdetta. Kahta eri vuodenaikaa jotka ovat kuin yö ja päivä. Syvälle maahan kätkeytynyttä rakkautta puunjuurien kehdossa.

Lounastauolla joskus käyn syömässä kunnon paikassa. Yleensä on omat ruuat mukana ja toisinaan käyn hakemassa jonkun keiton tai täysjyväpatongin subwaysta.

Kotiruokaa
Kotona tuli tehtyä kanawokin sijaan papuwokkia. Varsin toimiva kasvisruoka tämäkin. Maustoin wokin inkivääritahnalla, soijalla ja makealla chilikastikkeella.
Lämpimät leivät:
Ruisleipäpohjalla sitruunaöljyä. Täytteinä tonnikala, tomaatti, punasipuli ja juusto. Mausteina ruohosipuli ja mustapippuri. Toimii hyvin tabascon kanssa.
Taas löytyi mahtiteetä! Revolutionin Herbal Mint- teetä. Tuoksu oli voimakas ja puhdas, yrttitee jossa on oikeasti sitä itseään, niin kuin pussista näkyy, eikä mitään halpaa jauhetta. Raikasti samalla hyvin hengityksen.

Viikonloppuna tuli käytyä Pep & Rashin keikalla Escapessa. Oon tykännyt vasta hetken kyseisestä DJ duosta, arvatkaa vaan kun sain kuulla että esiintyvät escapessa.

Kannatti mennä sillä oli tosi hyvä keikka ja kaikki oli ystävällisiä toisilleen, ei tönitty tai peitetty näkökenttää vaan mut päästettiin eturiviin katsomaan ilman ilkeitä mulkaisuja. Mahduin jopa siinä tanssimaan samalla.


Mulle tuli nälkä ja sain syödä kaverilla leipää. Kun olin syönyt niin oli pakko kysyä päiväystä kun voi oli hassun makuista. Se oli mennyt vanhaksi jo puoli vuotta sitten. Arvatkaa vaan kuumottiko ja löriskö mahassa sen jälkeen. Mentiin pian hakemaan naapurista maitohappobakteeria ja selvisin loppuillan säikähdyksellä, maha ei mennyt sekaisin mutta sai kyllä kokoajan kuumotella milloin menee. Vähän ehkä pisteli mahaa vaan.

Kävin myös elokuvissa kavereiden kanssa katsomassa sen suomalaisen Onnenonkija -elokuvan. Mua ärsytti se miespääosan näyttelijä aika paljon. Kukaan meistä ei tykännyt  leffasta erityisen paljon, se oli sellainen keskitason leffa jonka jaksoi mielellään katsoa läpi.

Elokuvassa oli kyllä hyvä idea. Siinä nuori nainen yrittää elättää itseään bloggaamalla ja koska on todellisuudessa ihan peeaa, niin hän tutustuu rikkaaseen mieheen ja toivoo että tämä kävisi maksumiehenä. Kaikki ei sitten menekkään ihan niin kuin strömsössä. Annan elokuvalle 3 tähteä kuitenkin koska oli viihdyttävä. Kyllä mä suosittelen sen läpi katsomaan, ehkä sitten kun sen voi vuokrata jostain.


Ei kommentteja: