Summer downloading

Enää kuukausi kesään. Oon todellakin kesäihminen. Eilen oli niin hyvä keli, että otin jo varaslähdön rusketuksen ja pisamien hankkimiseen. Tästä alkaa brunan tavoittelu. Aurinkorasvaa en käyttänyt vielä kun UV-indeksi oli alle kolmosen eli säteily on heikkoa vielä. Viime vuonna olin ottamassa aurinkoa jo maaliskuun lopulla, nyt en oo ihan niin hurja ollut.

Makasin ulkoterassilla joogamatolla, ulkona oli mittarin mukaan 22 astetta auringossa! Kävin myös yläterassilla. Terassi on lasitettu, eli se oli ihan kuin sauna. Mittari näytti yläterassilla olevan 37 astetta.

Mulle ei tuu paljoa pisamia, sillein sopivasti. Makoilin pari tuntia ulkona radiota kuunnellen. Oli jo todella kesäinen fiilis kun makoili siinä silmät kiinni auringon lämmössä. 


Nämä biisit on mun TOP3 kesälistalla. Pistäkää vaikka soimaan taustalle:
The moon shines on your skin
Mixed with the taste of rum
The sand makes there easier transition to the ground
Lost in an island breeze
The palm trees make no sound
The only sound we hear is our bodies rolling around
 Mun kesään kuuluu:
-telttailu
-patikointi ja eräjormailu ylipäätään
- veneily
- marjastus
- auringonpalvonta
- kesäterassit
- rantalöhöily
- picnikit
- grillaus
- minigolf
- aurinkojooga
- mansikat ja jäätelö
- yläkaupungin yö
- sataman M/S Musta Magia

Tulevana kesänä olisi myös tosi kiva käydä mun isovanhempien veneellä jossa on saunatilat, nukkumistilat, yläkannen terassi, oleskelutila ja alakannen pieni terassi josta pääsee pulahtamaan järveen. Viime kesänä piti käydä, mutta se vähän jäi. Kesään myös kuuluu tottakai mökkeily. Ollaan suunniteltu mökkeilyä kaveriporukalla.

Ensikesänäkin haluan lähteä taas tottakai telttailemaan tai patikoimaan. Kohteita Suomessa riittää. Luonnossa yöpyminen on todella terapeuttista ja rentouttavaa. Ei kaupungin hälinää tai muita ihmisiä. Sehän on tutkittu juttu, että luonnossa oleminen vähentää heti ihmisen stressitilaa. Se taisi jopa rauhoittaa sykettäkin ja alentaa verenpainetta.

Paras kesäruoka on mun mielestä tankoparsat ja sitruunainen kala. Ulkona syöminen on parhautta. Oon kesäisin jäätelön suurkuluttuja, oli se sitten mehujään tai kermajäätelön muodossa. En stressaa kesällä siitä onko rantakunnossa vai ei, syön mitä haluan. Kesäisin kuitenkin syön ehkä jopa terveellisemmin kuin muulloin. Johtuu kai siitä, kun ei tee mieli mitään raskasta.

Paras kesäjuoma on sitruunavesi jääkylmänä kannusta.
Matkakuume sen kuin kasvaa, miten ihminen voi olla näin malttamaton. Enää 4 viikkoa lähtöön, koitan pysyä housuissani.

Mulla myös loppuu työt MADilla toukokuussa. Oon jo ettinyt uutta työpaikkaa, itseasiassa mulla on yksi tuore työhaastattelu takana ja yksi vielä edessä.

Oon käynyt elämäni aikana vaan ehkä pari kertaa työhaastattelussa. Ensimmäinen kerta oli kun menin haastatteluun TL-Cleanille ja nappasin itelleni siitä vihertyön. Toinen kerta oli noin pari kuukautta sitten kun kävin osastonsihteeri-haastattelussa, olisin varmaan napannut sen paikan, mutta kaikki tyssäsi työaikatauluihin. Viimeviikolla kävin haastattelussa SOL Palveluissa. Hain toimistotyöntekijän/siistijän/pesulatyöntekijän paikkaa, palkka näytti olevan ihan hyvä niin se houkutteli. Siellä oltiin kiinnostuneita, ihme että sain miettimisaikaa ensiviikon loppuun otanko työtä vastaan.

Mulla on tosiaan vielä toinen haastattelu nyt ensiviikolla, hain toimistoassistentiksi tankotanssi/joogapaikkaan. Ryhmänohjauskokemus oli plussaa joten varmaan siksi mut kutsuttiin haastatteluun. Kerroin hakemuksessa että mulla on myös joogataustaa. Katsotaan nyt mitä tapahtuu. Vielä on aika hurunmyllä tämä, oon nimittäin hakenut kuva-artesaanikoulutukseenkin. Valinnat tulee vasta toukokuussa. Jos saan kivan työn niin saa nähdä miten ton koulutuksen kanssa teen. Vai menenkö taas kouluun ja siirrän työasiat mielestä?

Arvonnan voittajaksi ratkesi saana.jussila@gmail.com! Arvontakone on näppärä keksintö. Voittajalle on pistetty viestiä voitosta. Jos voittajaa ei tavoiteta niin teen uuden arvonnan. Onnea voitosta! Toivottavasti koru miellyttää. :)

Onko täällä muitakin kesän odottelijoita? Kyllä sitkeä odotus kohta taas palkitaan.

Täältä pääsette kuuntelemaan mun kesälistaa:

https://open.spotify.com/user/1161481676/playlist/7k9kPAD6nfbeybzhMliUF1


Ei kommentteja: