Kurkataanpa meikkipussiin

Kurkataanpas vähän mun meikkipussiin. Täytyyhän mulla olla nyt ainakin yksi tämmöinen postaus. 


Diorin ripsiväri johon PETYIN!  en ainakaan osta uudelleen ja en siis suosittele muillekkaan. Turhan kallis kun parempaakin olis tuolla hinnalla pitänyt saada. Tuntuu et kuivui heti tuo tökötti. Mutta tätä meikkivoidetta voin vain kehua. Tää meikkivoide kestää kestää ja kestää. Kohta melkein vuoden ollut käytössä. En kadu ollenkaan ostosta vaikka  hinta tuntu ostohetkenä niin järkyttävältä. PIeni tippa riittää peittämään ne kohdat joita haluan piiloon. Yleensä pyrin pärjäämään mahdollisimman vähällä ja käytän voidetta jos on esim. epäpuhtauksia naamassa tai finnejä. 


Vararipsari, paljon parempi kuin Diorin.
Luomivärejä

Meikkisuteja jotka on kyllä pesun tarpeessa.

Sitten sujautan joskus mukaan jonkun näistä näytehajuvesistä joka säästää tilaa enemmän kuin joku isompi pullo. Näitä voi tilata esimerkiksi netistä. Usein myös isoista tavarataloista voi saada oston yhteydessä jos muistaa kysyä. Ne myyjät ei aina itekkään muista antaa mukaan. Itse haalinut näitä vähän joka paikasta.

Jos joku ihmettelee niin puuteria mulla ei olekkaan tällä hetkellä, ja poskipuna on tiellä tietämättömillä joten en sitä kuvannut. Puuteri täytyisi siis ostaa. Pärjään tällä hetkellä näillä meikeillä, olisihan toki kiva ostaa vaikka valokynä, huulten rajauskynä, huulipunaa ja kajaalia. Pikkuhiljaa hankin lisää kun kiinnostusta löytyy jakun vain muistaisin kaupoilla pyöriessäni. ;D

2 kommenttia:

Joanna kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
jossou kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.