Millainen tyyppi täällä kirjoittelee?


Ikää 23-vuotta. Oon asunut koko elämäni jyväskylässä ja muuttanut useaan otteeseen perheen kanssa näillä main. Muutin omaan asuntoon heti kun täytin 18. 
Oon luonteeltani iloinen ja energinen. Jos joudun olemaan parikin päivää toimettomana niin sen huomaa mun mielialasta ja saatan olla pahalla päällä. Tykkään keksiä usein jotain tekemistä itselleni ja kaveriporukalle, pidän ideoimisesta ja miellekkään tekemisen suunnittelusta. Yleensä jos kaveri pyytää mua jonnekkin, oon menossa. Huonoina puolina luonteessani ovat kärsimättömyys ja hätiköinti. Unohdan ja lykkään helposti asioita joita en koe itelleni niin tärkeäksi. 

Blogi on mulle kuin päiväkirja. Päätin tehdä lifestyle- tyylisen blogin koska teen paljon muutakin kuin taiteilen, juhlin tai valokuvaan vapaa-ajallani. Tykkään muunmuassa retkeillä ja telttailla erilaisissa luontokohteissa ja suunnitella tulevia matkoja. Rakastan luontoa. Pidän kropasta huolta käymällä salilla, venyttelen ja joogaan. Tykkään käydä kirpputoreilla. Olen harrastanut kuvataidekoulua 11 vuotta ja suorittanut kuvataidediplomin. Innostuin myös ruoanlaitosta pari vuotta takaperin ja siitä mitä ihminen suuhunsa pistää, luen yleensä tarkkana pakkausselosteita ja arvioin tuotteiden välillä mitä ostan.

Mua on vaikea saada ärsyyntymään. Yleensä en osaa ottaa  vakavasti ihmisiä jotka koittavat ärsyttää tahallaan. Olen 156cm pitkä ja kengänkoko 36. Arvostan toisessa ihmisessä huumorintajua ja luonnollista kiltteyttä ja toveruutta. Inhoan piikitteleviä ja valikoivia ihmisiä joille kelpaa vain paras joka tilanteessa tai joka ainakin pyrkii siihen. Riitapersoonani on mököttäjä mutta lepyn helposti muutamalla kivalla sanalla. Tuttujen ihmisten seurassa oon sosiaalinen ja puhelias ja oon yleensä se hulluttelija ja oon joskus aika äänekäs kun innostun. Innostun muutenkin aika helposti kaikesta puuhasta. Tuntemattomien seurassa oon ihan toisenlainen, ujo ja hiljaisempi. Yleensä mietin ennen kuin puhun ja siksi se saattaa antaa hiljaisen kuvan uusille tuttavuuksille. Toki sekin riippuu fiiliksestä ja tilanteesta!


Random faktoja:
Rakastan salaatteja ja olen laukkufriikki. Pelkään korkeita paikkoja ja veteen hyppäämistä yli metrin korkeudelta. Mulla on huono ääreisverenkierto, nukun lähes aina villasukat ja paita päällä ja joskus joudun huuhtomaan käsiä lämpimällä. Yöllä en saa unta ilman että sängyn vieressä olisi vesilasi. En siitä edes aina juo mutta se nyt on vain joku elementti siinä. Tykkään lukea tietokirjallisuutta silloin tällöin. Olen myös vuoden 2012 ylioppilas. Sen jälkeen lähdin opiskelemaan hoitoalaa. Valmistuin lähihoitajaksi 2015 kesällä, erikoistumisena osastonsihteerin hommat. Tällä hetkellä olen työtön. 

Ei kommentteja: