Millainen tyyppi täällä kirjoittelee?


Ikää olisi 25-vuotta. Oon asunut koko elämäni jyväskylässä. Muutin omaan asuntoon heti kun täytin 18. 
Oon luonteeltani iloinen ja energinen, omien kavereiden seurassa oon yleensä se hulluttelija. Esimerkiksi Koulu-Joanna on rauhallisempi. Olen 156cm pitkä ja kengänkoko 36. Tykkään keksiä usein jotain tekemistä itselleni ja kaveriporukalle, pidän ideoimisesta ja miellekkään tekemisen suunnittelusta. Yleensä jos kaveri pyytää mua jonnekkin, oon menossa, ellen ole puhki treeneistä tai sää on huono. Huonoina puolina luonteessani ovat kärsimättömyys ja häslääminen, en osaa keskittyä aina asiaan. Unohdan ja lykkään helposti asioita joita en koe itelleni niin tärkeäksi. 

Blogi on mulle kuin päiväkirja. Päätin tehdä lifestyle- tyylisen blogin koska teen paljon muutakin kuin taiteilen, treenailen, kokkaan tai istun koulunpenkillä. Tykkään muunmuassa retkeillä ja telttailla erilaisissa luontokohteissa ja pitää kivaa kavereiden kesken. Tykkään käydä kirpputoreilla, ei aina osta sitä massavaatetta mitä kaikilla on. Olen harrastanut kuvataidekoulua 11 vuotta ja suorittanut kuvataidediplomin. Innostuin myös ruoanlaitosta pari vuotta takaperin ja siitä mitä ihminen suuhunsa pistää, luen yleensä tarkkana pakkausselosteita ja arvioin tuotteiden välillä mitä ostan. Olen ollut töissä vähän kaikkialla, tällä hetkellä opiskelen media-alaa jyväskylän gradialla ja teen keikkatöitä opteamilla. Aiemmin oon käynyt lähihoitajakoulun ja sitä ennen lukion. Työkokemusta on karttunut TL-Cleanilla, Sol Palveluissa, museoissa, Music Against drugs ry:llä, Nuorten taidetyöpajalla, jne.
Random faktoja:
Rakastan sushia ja olen laukkufriikki. Pelkään korkeita paikkoja ja veteen hyppäämistä yli metrin korkeudelta. Mulla on huono ääreisverenkierto, nukun lähes aina villasukat ja paita päällä ja joskus joudun huuhtomaan käsiä lämpimällä. Yöllä en saa unta ilman että sängyn vieressä olisi vesilasi. Nykyään nukun korvatulpat korvissa koska mulla on kissa ja oon siihen tottunut.

Ei kommentteja: