laivalla napa täyteen

Laivalla toteutu ainakin se suunnitelma et me syödään kokoajan. Serkku ja mä oltiin enimmäkseen siellä kahdestaan.  Yöllä pelotti aika paljon kun laiva heilui ja keikkui kokoajan. Välillä laineet osu ikkunaan ja rytis ihan kunnolla välillä. Äiti jo sano et nyt pitäis jo rukoilla. Se vaan alkoi pelottaa enemmän mua vaikka se on sitä sen tyhmää läppää todennäköisesti. Sitten vasta rauhoituin kun serkku (14v) heräs meiän puheisiin yöllä ja sano: " Nyt hiljaa ei tää oo vielä mitään verrattuna  mun ja mun iskän laivareissuun kun piti mennä seiniä pitkin vessaan." Sain siis mielenrauhan ja sain unen päästä kiinni, kiitos Jesse tästä. :')



Katsottiin paluumatkalla Tie eldoradoon- animaatioelokuva koneelta, ja repeiltiin niille hahmojen ilmeille kun välillä pausetettiin johonkin kohtaan. Hulluilla on halvat huvit ja oltiin kyllä aika väsyneitä. Tässä pari pysäytystä joille nauroi aika paljon.

Laivalla oli todella mukavaa ja syötiin siellä kokoajan niin kuin kuvistakin näkee.


Kurkataanpa meikkipussiin

Kurkataanpas vähän mun meikkipussiin. Täytyyhän mulla olla nyt ainakin yksi tämmöinen postaus. 


Diorin ripsiväri johon PETYIN!  en ainakaan osta uudelleen ja en siis suosittele muillekkaan. Turhan kallis kun parempaakin olis tuolla hinnalla pitänyt saada. Tuntuu et kuivui heti tuo tökötti. 



Mutta tätä meikkivoidetta voin vain kehua. Tää meikkivoide kestää kestää ja kestää. Kohta melkein vuoden ollut käytössä. En kadu ollenkaan ostosta vaikka  hinta tuntu ostohetkenä niin järkyttävältä. PIeni tippa riittää peittämään ne kohdat joita haluan piiloon. Yleensä pyrin pärjäämään mahdollisimman vähällä ja käytän voidetta jos on esim. epäpuhtauksia naamassa tai finnejä. 


Vararipsari, paljon parempi kuin Diorin.
Luomivärejä

Meikkisuteja jotka on kyllä pesun tarpeessa.

Sitten sujautan joskus mukaan jonkun näistä näytehajuvesistä joka säästää tilaa enemmän kuin joku isompi pullo. Näitä voi tilata esimerkiksi netistä. Usein myös isoista tavarataloista voi saada oston yhteydessä jos muistaa kysyä. Ne myyjät ei aina itekkään muista antaa mukaan. Itse haalinut näitä vähän joka paikasta.

Jos joku ihmettelee niin puuteria mulla ei olekkaan tällä hetkellä, ja poskipuna on tiellä tietämättömillä joten en sitä kuvannut. Puuteri täytyisi siis ostaa. Pärjään tällä hetkellä näillä meikeillä, olisihan toki kiva ostaa vaikka valokynä, huulten rajauskynä, huulipunaa ja kajaalia. Pikkuhiljaa hankin lisää kun kiinnostusta löytyy jakun vain muistaisin kaupoilla pyöriessäni. ;D

Ruoanlaittoa mummon kanssa

Tänään menin käymään mun mummon luona. Meidän vakiojuttuna se et tehtiin taas ruokaa yhdessä. Tällä kertaa ihan perus ruokia kun yleensä tehdään jotain arjesta poikkeavaa kun meen käymään siellä et oppisin jotain uutta. Tässä pari kuvaa mitä ehdin napata.


Tein tälläsen kermaviilisörsselin johon sit lisäilin:
 tilliä, etikkaa, sinappia, sokeria, suolaa ja vähän pippuria. (oman maun mukaan.)  Sopii kalan päälle. kannattaa joskus kokeilla kun on aika helppo tehä.

Monet on myös varmaan miettiny kun multa on kadonnu näistä postauksista kuvia. Oon joutunut poistamaan joitain kuvia tietyistä postauksista koska ne ei oo enään näkynyt vaan kuvien kohdalla oli ollut pitkään "rikkinäinen tiedosto" merkki (mikä onkaan) niin poistelin semmoisia vahingoittuneita kuvia mun postauksista.

porukoilla

Olin tossa yön yli mun porukoitten luona kun ne niin toivo mua sinne pitkästä aikaa. Mulla oli ihan kivaa, me tehtiin juustoinen jauhelihapasta ja jälkkäriks vadelmapiirakkaa ja päälle kermavaahtoa. Olin kyllä ihan täynnä sieltä lähtiessäni. Äitin kanssa venyteltiin ja naurettiin kun ei se taivu enään sen vauvamahan kanssa. Kanitkin on kasvanut kauheesti. Tässäpä muutama kuva mun illasta porukoitten luona:

Haluaisin itekkin tommosen verhon. Oikealla äitin kuva parin vuoden takaa.
mun entinen huone joka on pikkuhiljaa muuttunut lastenhuoneeksi. 
katoin et tos lukee FARMVILLE ku menin keittiöön :'D
Tästä päivästä vielä sen verran että on ollut kyllä tosi R-syttävä päivä. Ekaks heräsin turhaan kouluun kahdeksalta ja juoksin aamulla kiireessä lumimyräkässä linkkipysäkille, kun luulin että mulla on ruotsin keskusteluvartti sen open kanssa aamulla. Sit venasin koululla varmaan 2 tuntia ilman musiikkia kun mp3:sta loppu akku ja odottelin missä se ope oikeen on, kunnes sit löysin sen mun kaverin kanssa vasta 12 jälkeen.  Sen keskusteluvartin jälkeen olin menossa kotiin, mutta eihän mulla ollu avaimia kun ne oli markuksella ja markus oli töissä, joten venasin varmaan 6 tuntia nälkäsenä kaupungilla että pääsee kotiin. Soittelin kokoajan "äkäsenä" markukselle millon se oikeen tulee ku olin nii väsyny ja nälkänen. hahah. Sitten huomasin kaupungilla ollessani ettei oo mukana linkkikorttia, en voinut mennä ees kaverille oottamaan siks ajaks. Sitten kun vihdoin viimein pääsin kotiin niin etin linkkikorttia  ja SE LÖYTY! Joten mun päivä on  pelastettu ja nyt on hyvä mieli taas.

Punainen talvitakki

Löysin tän punaisen huopa takin Spirit Storesta. En aluks hennonut ostaa kun mietin et sillä hinnalla saa kaikkea muutakin kivaa. Mut koska oon ettiny tän tapaista takkia joka istuis hyvin mun lyhyeeseen vartalonmalliin niin pakkohan se oli. Kaikki takit on yleensä niin pitkiä jos oon ettinyt pitkämallisia takkeja.
 
Kuvassa takki auki kun tuppas olemaan vähän kuuma. Mut tosi tyköistuva on kun pistää kiinni.