Seikkailua Hitonhaudassa + Revolutionissa

Käytiin viime sunnuntaina Hitonhaudassa. Mä ainakin oon semmoinen että tykkään käydä kaikissa tommosissa paikoissa ja retkeillä ja olla muutenkin metsässä.

Infoa kyseisestä paikasta:

Hitonhauta on Laukaan Valkolassa sijaitseva, jääkauden aikana muodostunut rotko. Se on 800 metriä pitkä, ja sen seinämät ovat 10–20 metriä korkeat.] Rotkon leveys on 30–40 metriä. Paikalle lähelle pääsee Hitonhaudantietä pitkin.

Monet uhanalaiset ja harvinaiset lehtokasvit sekä sammalet viihtyvät alueella.

Haluttiin tehdä jotain ruokaa luonnon helmassa. Tai no, Villehän sen teki mutta kuitenkin. :D
Nuudelit kippas osittain, mut suurin osa pelastui.

Revolutionissa

Ville vei mut syömään Revolutioniin joka on baari/ravintola jyväskylässä. En oo koskaan ennen käynyt siellä joten oli ihan kiva päästä vihdoinkin paikan päälle.
Alkupaloja
Tässä pääruokana: Chicken & Chevre jossa on grillattua broileria, vuohenjuustokreemiä, Italiankinkkua, kasviksia, mustaherukka- portviinikastiketta ja rosmariiniperunaa.
Jälkiruokana mulle juustolajitelma (ja toi punainen ei ollut ketsuppia vaan jotain marjaisaa kastiketta) ja Ville otti suklaakakkua. 

Olin tosi tyytyväinen ruokiin! Pääruoka oli jotain niin mahtavaa ja harmitti ihan kun se loppui ennen aikojaan. Annos oli kyllä hyvän kokoinen mutta se oli niin hyvää et ois jaksanut syödä sitä vielä lisääkin. Nuolin melkein kastikkeet lautaselta mut en onneks ihan. Jälkiruokakin oli hyvää mut en meinannut jaksaa sitä kokonaan kun tuli niin kauhea ähky noista juustoista. Annos näyttää pieneltä mut uskokaa pois vaan. Huhhuh. :)Muuta sälää:

Äitillä on hyviä Aloe Vera tuotteita. Se yks päivä piti pienet kutsut joissa esitteli näitä muille tutuilleen. Itse oon tykästynyt Aloe Vera huulirasvaan, dödöön ja hammastahnaan. 
Uudet kosmetiikka ostokset jotka hankin eilen. Hyvästi vanha kuiva ripsari!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

meneekö teillä villen kanssa hyvin?:) vaikuttaa mukavalta mieheltä, kun sua noin ihanasti huomioi:) voitko kertoo hiukan villestä, voit kertoo vaikka seuraavassa postauksessa tai tässä kommentilla?:) ei ole tietty pakko jos esim. Ville ei halua:)

Joanna kirjoitti...

Meillä menee tosi hyvin. :))
Mä voisin jotain kertoa Villestä johonkin tulevaan postaukseen sit siinä sivussa. En paljoa viitsi kertoa ja paljastaa koska tää on kuitenkin niin julkista tää blogin kirjoittaminen ja ei koskaan tiiä ketkä tätä lukee. Ja jos se edes suostuu et kerron mitään. x)Mut eiköhän se onnistu et jotain kerron!