Powerball gyroscope + murun synttärit

Viikonloppu vierähti Villen synttäreitä viettäessä. Annoin synttärilahjaksi tän vekottimen. Tässä on paljon hyötyä pienessä pallossa, tästä saa erilaisen ja trendikkään lahjan vaikkapa juuri poikaystävälle. Pallo on myös hienon näköinen ja sitä kehtaa esitellä yhtenä sisustuselementtinä. Palloja saa tilattua helposti netistä, liikkeissä en ole vielä näihin törmännyt koska ovat aika uusi juttu.

Mikä on powerball?

Se on Nanosecondin valmistama käsilihaksia vahvistava harjoitusväline, jonka toimintaidea pohjautuu gyroskooppiin. 300 gramman painoista voimapalloa pyöritetään ranneliikkeellä, jolloin pallo luo sitä suuremman vastavoiman, mitä nopeammin sitä pyörittää. Vastavoima voi olla jopa 15 kg. Laitteen käyttö on helppoa ja vaivatonta, kunhan pyörittämisen ja käynnistämisen ensin oppii.
PowerBall soveltuu muusikoille, useiden urheilulajien harrastajille (kuten golf, mailapelit, pallopelit ja motocross) sekä myös fysioterapiaan, pyöritettäessä pienellä kierrosnopeudella se hoitaa käden lihaksia.
Pallossa on erikoisuutena digitaalinen nopeusmittari, joka näyttää mm. kierrosnopeuden (RPM). Maailmanennätys on tällä hetkellä 16 732 RPM. Suomen ennätys on tällä hetkellä 15 707 RPM. Pallosta on olemassa myös kaksi erilaista metallista 350 Hz -mallia, jotka on valmistettu teräksestä. Toinen malli on kiiltävän krominen, jonka pyörittäminen on huomattavasti raskaampaa ja maailmanennätysnopeus kyseisellä pallolla on 14 091 RPM, kun taas kultapinnotteinen on kevyempi pyörittää ja sillä on päästy jo huikeaan 20 082 RPM kierrosnopeuteen.

Ja mun onnekseni Ville tykkäs tästä kovasti. 

Perjantai: Synttärien viettoa
="separator" style="clear: both; text-align: center;">
Lauantai: Jatkoa edelliselle päivälle
Villellä on nyt meneillään lihaton lokakuu.(Haaste Docventuresilta) Tässä mun pientä avustusta kyseiseen projektiin:
Tuli ostettua tämmöset housut seppälästä:
Nyt on synttärit juhlittu! Seuraavaks ois vuorossa mun synttärit. 

Ei kommentteja: