Itsenäisyyspäivän VIP-ilta + tortut kostumaan

Olin torstaina siellä itsenäisyyspäivän iltamassa kun sain sinne sen kutsun minulle ja yhdelle kaverille (avec). Tässä nyt lähinnä sitä ruokapuolta koska en ehtinyt paljoa muuta menoa kuvailla. Myöhemmin esiintyi Raappana.
 Jokainen vip sai tommoset pullot ilmaisiksi. Hanajuomat oli myös ilmaiset kymmenestä yhteentoista.
Ruuat oli hyviä, tykkäsin kovasti, vaikka nyt lorautin vähän liikaa jotain tulista kastiketta joka paikkaan.

Ostin itselleni uuden hoitoaineen. Toi todellakin  kosteuttaa paljon. Itseasiassa mikään hoitoaine ei oo kosteuttanut noin paljoa mun hiuksia koskaan. Kannatti hankkia. 
 Torstaina väsäsin tämmöstä ruokaa johon tuli sitten noita ruoka-aineksia. (pussissa suolakurkku.)
 Ja parmesaania joka ei näkynyt kuvassa.
 Ollaan mässätty taas tortilloilla, ne taitaa olla nyt mun lemppariruokaa.
Mutta hei mitä ihmettä? Tein tänään mun elämäni ekat joulutortut alusta alkaen ihan ite ja omasta aloitteesta. En oo koskaan tykännyt leipoa enkä tehdä yhtään mitään tommosta, edes pipareita... Joskus pienenä oon auttanut äitiä pistämällä luumuhillot taikinalevyjen keskelle mut siinä se on tainnut olla. Itseasiassa innostuin tekemään joulutorttuja koska tiiän et Ville tykkää niistä niin paljon. Tää joillekkin kuulostaa varmasti ihan tyhmältä mut mulle tää oli kuitenkin sen verran uus juttu, vaikka noita onkin suhteellisen helppo loppujen lopuks tehdä. :)
Ja tuli ekalla yrittämällä muuten tosi hyviä, eikä tullut mitään komplikaatioita. (pelkäsin aluks että poltan ne tai ne jäis liian löysiks sisältä tai että ne paistuis epämuodostuneiks ja kaikkea mahdollista.) Ville söi heti 3 tommosta vaikka just  oltiin syöty ruoka,eli tais olla ihan onnistuneita. 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Teitkö siis taikinankin ihan itse? Waaau! :)

Joanna kirjoitti...

En tehnyt. Eli mikään ihmeellinen saavutus kuitenkaan ;D mutta teinpähä torttuja ekan kerran.