Joulu 2013!

Hyvää Joulua kaikille!- myös täällä blogin puolella. Olin pari päivää porukoilla. Pikkuveli on oppinut paljon uusia sanoja ja osaa jo juosta. (1,5 vuotta) Tänä jouluna olikin sitten tämmöinen musta joulu, ei lunta oikeestaan missään ja tyyliin 5 astetta lämmintä joka tuppaa monia masentamaan mutta ei se mun joulumieltä kyllä haitannut oikeastaan.
Kanatkin pysty olemaan pihalla? Mikäs tää tämmönen joulu oikein on?
Bongasin osan lahjoista. Olinpas tuhma :(
Tein suolaista piirakkaa. (Oli muuten eka kerta kun tein tämmöstä.) Onneks pakastimessa oli valmis pohja jonka sit vaan levittelin piirakkavuokaan jonka pohjalla oli öljyä kunhan piirakkataikina oli ensin tarpeeksi sulanut. Sitten vaan pistin täytteeksi oliiveja, kahta erilaista juustoa ja minitomaatteja. Sitten kaadoin sekaan vähän maitoa johon olin sekoittanut mausteita ja yrttejä ja viimeiseks kaadoin päälle ruokakerman ja pistin paistumaan 200 asteeseen.  Eli ihan perus piirakka tosta tuli ja hyvän makuista kaiken lisäks. 
 Olin joulutonttuna auttamassa pukkia. 
 Jouluruoka ennen lahjojen jakamista.
Joulupukki tulee. Meiän joulupukki oli kyl aika pelottava.  
Tässä suurin osa mun lahjoista. Osan näistä esittelen sitten myöhemmin, esimerkiksi toi ripsiväri oli sellainen että kun sitä pistää niin se pidentää heti ripsiä aika paljonkin. (Ei muuten saa perus kosmetiikka osastolta tommosia ripsareita.)
Sain vielä tän telineen. Siihen voi pistää sitten mitä ikinä huvittaakaan. 
Mukava Joulu oli taas ja sain kyllä kivoja lahjoja vaikken mä mitään kyl toivonutkaan edes. Käyn vielä toisella mummolla joulun jälkeen koska siellä on mulle joku ylläri oottamassa. Ville taas haluaa viiä mut joululahjaks shoppailemaan ja syömään sitten kun haluan. Niistä sitten postausta myöhemmin. Toivottavasti kaikilla oli mukava Joulu! 

Ei kommentteja: