Salitauko kannatti + Ombre hiuksiin näyttävyyttä

Moi ihanat! Ja kyllä, luitte otsikon oikein. Pidin kahden viikon tauon salilla käymisestä. Kaikki lähti siitä kun salilla ollessani tuntui että en jaksa tehdä mulle tuttuja liikkeitä niin suurella antaumuksella. Mulla oli silloin päällä myös se vaihe että söin tosi paljon salaatteja ja olin jättänyt maitotuotteet paljon vähemmälle, eli ei raejuustoa, maitoa tai muita herkkuja mistä tykkään paljon. No okei, kannattihan tuo, vyötäröltä lähti pari senttiä eli mun vyötärönympärys on nyt 64cm luokkaa. 

Oon myös kuullut muilta positiivisia juttuja siitä kun on pitänyt vähän taukoa treeneistä ja palatessa treenien pariin on sujunutkin paremmin ja on siellä ihan uudella puhdilla ja energialla: tää piti niin paikkansa!

Oon nyt käynyt taas salilla tauon jälkeen ja pystyin laittamaan jalkaprässiin 20 kg painoa lisää entiseen verraten, eli tein ennätyksen. Oletin että se olisi päinvastoin, epäilin tietenkin että en pysty palaamaan samaan tauon jälkeen. Mun kohdalla tauko salilta oli hyvä juttu ja puhtia riitti. Pystyin heti prässin jälkeen siirtymään askelkyykkyihin ilman kummempaa taukoa. Kuukausi sitten ei olisi ollut puhettakaan kun olisin ollut niin hengästynyt/hapoilla.


Tauon jälkeen lisäsin taas maitoa mun ruokavalioon ja aloin syömään paljon enemmän. Oon yrittänyt lisätä mun aterioihin paljon siemeniä. Perunaa en syö vieläkään mutta hittolainen kun koulussa oli lihapullia ja teki niitä niin mieli. En osaa syödä lihapullia pelkiltään joten, noh, antaa sen kerran sitten mennä pari pikkuperunaa. Juon nyt lounaalla maitoa veden sijaan, miten maito voi olla niin hyvää? Katsotaan vain mitä maha tykkää tästä. Semmoinen maidottomampi kausi oli mulle kyllä hyväksi ja oli kiva kokeilla semmoista. Aion pitää jatkossakin semmoisia kausia.

Protskupotku

Tein jauheliha-soijarouhesekoituksen paistinpannulla johon lisäsin tomaattimurskaa ja isolla kädellä valkosipulia. Soijarouhe sisältää paljon proteiinia ja se on hyvä lisäys pienen jauhelihapaketin sekaan jos haluaa kasvattaa helposti ruokamäärää parillakin desillä rouhetta. Itsehän teen niinkin laiskasti, että lisään mukiin kiehuvaa vettä jonne pistän soijarouhetta. Odotan että rouhe kerää veden itseensä ja turpoaa, sitten heitän ne pannulle jauhelihan sekaan ja hämmennän kunnes soijarouheesta alkaa haihtumaan ylimääräinen vesi pois.

Keitin sekoituksen kylkiäiseksi Torinon tummaa proteiinipastaa. (100g=23g prot.) kun taas täysjyväspagetissa taisi olla (100g=12g). Hyvää oli, tosin tomaattisosetta olisi voinut olla enemmän kun innostuin pistämään tuota soijarouhetta sekaan vähän enemmän kuin piti. Se on myös jännä kun tuota soijarouhetta ei oikein erota jauhelihan seasta syödessä, sen koostumus on niin samantyylinen. Ainut ero ehkä siinä että se ei maistu rasvaiselle niin kuin liha.


Hiustyyli ombre hiuksille

Jännää ajatella että mun oma väri on tuo vaaleanruskea. Nyt ei tarvitse pelätä tyvikasvua. Kiharsin viikonloppuna hiuksia värjäyksen kohdalta ja pistin muutaman pinnin ja Voilá, ihan kivahan siitä tuli. Aluksi meinasin kihartaa pidemmältäkin matkalta mutta pois se minusta tällä kertaa. Värjätyt latvat huomaa nyt paremmin kun ne on kiharrettu. 

Käänsin hiuksia vähän sivulta päälaelle ja kiinnitin pinneillä. 
Jotkut tarkkaavaisimmat ehkä huomasivatkin etten ota kuvia enää samalla kännykällä kuin ennen. Ostin viimeviikolla uuden kännykän ja tässähän se sitten olisi.

Ei kommentteja: