Turska ja sipulisäkki!

Koska otsikko ei ehkä avaudu teille ihan niin kuin pitäisi niin pitää varmaan avata sitä vähän lisää kuitenkin. Sain eilen iskältä kalaa (itse pyydettyä) josta teinkin heti parin päivän ruuat.


Turskaa tomaatti-basilikapedillä ja hunajalla/öljyllä siveltyjä bataattilohkoja

Maustoin merisuolalla ja pippurilla kalan. Lopuksi pistin sekaan kippari nimistä ruokakermaa. Kokosin vuoan seuraavanlaisesti: tomaatit, basilikat, turskan fileitä. Yhteensä 2 kerrosta. Uunissa annoin olla 35 min 200 asteessa.
Bataattilohkot kypsyi uunissa 200 asteessa myös 35 minuuttia.

Sitten sipulisäkkiin! Sain kyseisen repun työpaikalta jossa oon nyt viimeisessä harjoittelussa. Mun mielestä tuo oli tosi kätevä ja kivan näköinen, sinne myös mahtui paljon tavaraa mutta itse repun sai ahdettua ihan pieneksi palloksi joka mahtuu helposti mukaan. Tätä voi käyttää vaikka retkillä mukana ja värikin on huomiota herättävä niin mut löytää helposti jostain rymyämästä ja autotkin ehkä tajuaa varoa. Kivaa että nykyään saa jotain ilmaiseksi.
Jos joku lukijoista haluaa ilmaiseksi myös itelleen tämmöisen niin kannattaa kysyä, voin vielä yhden noukkia itselleni ja lähettää halukkaalle kun kuitenkin ilmaiseksi saisin. Enempää en kuitenkaan kehtaa alkaa hamstraamaan tai tulisi ihmetystä. :)

Lisää kalaa
Kävin myös Revolutionissa syömässä iskän kanssa. Tilasin silloinkin kalaa. Oon jo kauan syönyt liian vähän kalaa niin koitan korjata tilannetta ja syödä sitä useammin. Pyrkimys olisi syödä edes 2 kertaa viikossa. Muutenkin oon vähentänyt punaista lihaa ja korvannut sitä vaalealla. 

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Täällä olis yks joka on kiinnostunu sipulisäkistä! :D Tulis enemmän kuin tarpeeseen. :)

Joanna kirjoitti...

Moi Johanna! Olin saanut yksityisesti s-postia myös toiselta kiinnostuneelta ennen sinua. Koitan ottaa kuitenkin myös sulle tuollaisen repun kun harjoittelu työpaikalla päättyy kun se voisi olla hyvä hetki ottaa niitä vielä ns. "jäähyväisiksi." Infoan sua asiasta! :)