Tyyliä kirpputorilta neljällä eurolla

Hei vain kaikille! Kävin pitkästä aikaa kirpputorilla ja bongasin sieltä itelleni lähes täyden asukokonaisuuden neljällä eurolla, housut vain puuttui siitä combosta.

Kirpputorilta löytyy usein kivoja vaatteita. Joskus vaateliikkeissä turhauttaa kierrellä kun kaikkialla on niin samannäköisiä vaatteita joita on kaikkien päällä. Joskus kirpputorilta löytää jotian uniikimpaa joka ei ehkä toisen tyyliin ole niin hyvin sopinut. Itsekin oon pari kertaa myynyt kirpputorilla vaatetta. Kierrätys kunniaan. 
Tässä mun löydökset. Iso silkkihuivi, ruusupanta ja pitsinen läpinäkyvä 3/4 hihainen jossa takana myös nappilinjaus. Alle on pakko pistää jotain ellei halua että kaikki paikat näkyisi läpi.
Tässä panta kaunistelematta. Leikkasin siitä vain myöhemmin pois nuo tupsut jotka kuvassa näkyy vaaleaa taustaa vasten hyvin. 
Menin viettämään myöhäisiltaa Fransmanniin Villen kanssa. Pistin päälle paidan jonka ostin kirpputorilta, kätevää. Kello oli 10:30 illalla kun oltiin paikan päällä. Tilattiin etanoita ja blini. Vaihdeltiin välillä ruokia niin että mäkin pystyin maistamaan bliniä. Alkuun meille tuotiin leipää johon sai sivellä oliiveista tehtyä levitettä, oli muuten tosi hyvää.

Ei kommentteja: