Paljussa tähtitaivaan alla + nälkäistä menoa


Tää viikonloppu oli huikee! Parempaa saa taas toivoa. Mentiin Hankasalmelle Villen ja hänen kaverin kunnostamaan mökkiin jossa oli myös paljukin itse tehty. Kaikki romppeet ja roinat on ollut ilmaisia, eli mökkialue vaati vain luovia käsiä! Pojat on saanut aikaan tosi viihtyisän ja kivan mökin jossa oli ihanan rentouttavaa olla. Se on mun mielestä ihan asumiskelpoinen paikka, hyvin on saatu rempattua hylätty paikka uuteen uskoon!

Aloiteltiin paljun lämmittely, nuotio tehtiin paljun alle jolloin vesi lämpeni. Samalla grillasin ruokaa ja pojat lämmitteli myös saunaa.

Eikö olekkin tosi asumiskelpoisen paikan pojat saanu aikaan?
Mökkiä on sisustettu vanhoilla työvälineillä.
Tältä näyttää piha-alueella. Etummaisena sauna, takimmaisena tupa jossa syötiin ja jonka eteisessä grillasin.
Pojat laittelee letkua kuntoon josta saatiin paljuun vettä.
Puita saunan ja paljun lämmitykseen.
Ville pisti grillin tulille ja mä hoidin loput.
Syötiin makkaraa, kahta erilaista pihviä ja kanaa. Sisällä oli vielä italiansalaattia.
Sauna lämpenee <3
Ulkona oli kylmä mutta ajatus paljuun hyppäämisestä lämmitti. Paljuun on tehty ihan kunnolliset lauteet/penkit sisälle, eli ei ole mikään romu sisältä. Mun päällä on toppatakki + Villen takki vielä sen päällä, eli joo, kylmä oli ootellessa. Onneksi tuvassa oli lämmin kun siellä on kannettava lämpöpatteri.

Seitsemän jälkeen hypättiin paljuun. Ei ollut liikennettä tai ihmisiä missään, oltiin vain luonnon rauhassa, kateltiin tähtitaivasta, kuunneltiin musiikkia matkakaiuttimesta ja juotiin alkomahoolia.
Käytiin myös syömässä viikonloppuna! Syötiin oikein pitemmän kaavan kautta, aloiteltiin alkuruuista ja lopuksi syötiin jälkiruuat.
Mun annos. Possua. Oli todella hyvää.

Tuli väsättyä nälkäisen burgeri.
Tarvitset: ruisleipää, tomaattia, tonnikalaa, juustoa, punasipulia, kananmunan, fetaa, pippuria.
Lämmitin leivän uunissa rapeaksi. Paistoin viimeisenä kananmunan johon lisäsin fetajuustoa sekaan. Kananmuna kruunasi burgerin.
Martina ja hengenpelastajat taustalla.
Burgerin kylkeen väsäsin fetasalaatin.

Ei kommentteja: