Syntymäpäiväjuhlat halloween-teemalla


Moi kaikille näin viikon tauon jälkeen! Olin viime viikolla käymässä kumpienkin isovanhempien luona (äitin ja isän puolelta). Otin kuvia mummon antiikkiesineistä ja sain etukäteen synttärilahjatkin. Lauantaina pidin synttärijuhlat joissa oli halloween teemana. Pakko ei kuitenkaan ollut pukeutua, musta vaate riitti. Itelläni oli pirunsarvet ja tein halloween teemaisia purtavia vieraille. 

Täytin siis 23 nyt. Olin kutsunut paikalle paljon kavereita, loppujen lopuksi paikalla oli ainakin yli 20 ihmistä. Kuunneltiin musiikkia Villen matkakaiuttimesta.


Tein halloween aiheisia pikkupurtavia. Muunmuassa muumionakkeja, kummitusbanaaneja, verisiä sormia jaminikurpitsoja. Makeannälkään oli boksi konjakkisia suklaatryffeleitä. Ruuat meni kuin kuumille kiville. Tässä on kiva ehdotus halloweeneiksi.

Halloween herkut syntyi näin:

Muumionakkeihin leikkasin ohuita kaistaleita lehtitaikinasta. Silmiin tuli majoneesia ja pippurit mustuaisiksi. Nakkeja paistoin uunissa kunnes taikina oli kovettunut, ei kuitenkaan ruskistunut! Banaanien naamaksi pistin suklaahippuja, tummasta suklaasta. Minikurpitsoina toimi mandariinit joita koristi sellerin palat. Nakkisormiin laitoin mantelit kynsiksi ja ketsuppia vereksi. Pistin vielä vähän ketsuppia erillisen kulhon pohjalle verilammikoksi dippailuja varten.

Voi nakkiraukat. Ne ei voi hyvin. Ja näytti niin symppiksiltä ettei heti kehdannut syödä.
Loppuillasta käytiin vielä mun luona ja lähdettiin siitä baariin.
Osallistuin yhteen kilpailuun ja voitin ruoka-aiheisen kirjan. Se ehti hyvin perille ennen synttäreitä, tää oli kiva lahja MTV lifestylelta. 
Kävin myös äitin ja pikkuveljen kanssa syömässä synttärien kunniaksi. Tilattiin iskenderit. Tykkään tästä koska tähän ei tuu ranskalaisia vaan vähän leipäkuutioita. Lihaa ja salaattia on paljon. 


Vaikka en toivonutkaan lahjoja (paitsi kahvakuulan jonka Ville mulle haluaa tehdä itse), sain silti vaikka mitä kivaa ja hyödyllistä:
 1. - juhlaservettejä
 2. - synttärirahaa mummoilta ja papalta
 3. - puuterihelmiä
 4. - hygieniasetin (dödö ja suihkugeeli)
 5. - erikoisen marjasiiderin
 6. - suklaata pari pakettia
 7. - musta juhlapaita ja violetti pitsimekko
 8. - Aloe Vera volume shampoo
 9. - itse pyydettyä lohta (meni pakkaseen kun sitä oli niin paljon) 
 10. - vanulappuja
 11. - Iittalan koristemukeja (ehkä 4 cm korkuisia)
 12. - vaniljan tuoksuinen huulikiilto jossa peili ja valo
 13. -  3-jalkainen säädettävä maalausteline
 14. - Mini-Alias
 15. - Anonymous-maskit
 16. - Kahvakuula (tosin valmistuksessa menee vielä)

Voin pistää synttärilahjoista vielä kuvia tulevaan postaukseen.  :)

Ei kommentteja: