Tilaustöitä, uudet treenikengät ja kirpparikivaa

Moii! Vähän aikaa sai nauttia hyvästä kelistä kun taas tuli lumimyräkkää. Joann-ART sivuilta oon saanut muutamia yhteydenottoja ja mua on pyydetty tekemään paljon kala-aiheisia töitä. Liekö siksi, kun ekaksi tein yhden sellaisen tilauksesta, muut ehkä näkivät työn sivuillani sattumalta ja halusivat omastakin kuvastaan piirrosversion, tai sitten vain sana kierti. Oon tehnyt myös yhden koira-aiheisen työn kuolleen koiran muistoksi. Tässä tekemiäni töitä:

Mun luonnostleutavat poikkeaa ehkä normeista, oon vähän erilaisempi "taiteilija".

Turkoosia treeneihin
Kirpparikivaa!

Kaikki nämä oli yhteensä n. 12 euroa. Paljon halvemmalla pääsin kuin liikkeestä ostettaessa. Vaatteet oli kuin uusia.
Tän paidan helman saa piilotettua halutessaan niin kuin ylemmässä kuvassa.
Mun lemppari oli ehdottomasti tämä crop-paita pitsiyksityiskohdilla. Oon aika varma että kesällä tää tulee olemaan kovassa käytössä, ihan vielä ei kehtaa ennen kuin on plussaa kunnolla.

Masis..
Mulla oli myös tossa viikon alussa jotenkin surkea ja epämotivoitunut fiilis mun blogin suhteen. Tuntuu ettei ihmisiä kiinnosta. Seurailen monia blogeja aktiiviisesti ja niissä lukijamäärät nousee tasaisesti, olisi kiva tietää mitä tältä blogilta  kaivataan? Multa joko lähtee lukijoita tai sitten ne on vaan tossa samassa lukemassa. Koitan aina keksiä jotain uutta ja erilaista ja panostaa blogiin vaikken mikään koodaaja olekkaan ulkoasun suhteen, ehkä tää ei oo ollut tarpeeksi. Välillä tuntuu et mielenkiinto on ihan nollassa kun kirjaudun bloggeriin, että kannattaako mun tyyliin kirjoitella tänne kun en tavoita tällä oikein ketään. Kirjottelenko vaan huvikseni itseäni varten? Sitä en kuitenkaan halua kun blogin tekemiseen kuluu aina paljon aikaa. Yleensä kun alan blogia tekemään niin siihen vierähtää helposti parikin tuntia illasta kun voisi tehdä muuta. Toivottavasti tää fiilis on vaan ohimenevää ja luikijoistakin löytyy joitakin joita mun aiheet (edes jotkut siis) on kiinnostanut. Blogien lukeminenhan on ajanvietettä.

Huomenna meen juhliin jossa teemana the great gatsby, eli 1900-luvun alun rikkaiden glamour aika. Pitää keksiä jotain kimaltavaa ja koristeellista päälle.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täällä ainakin aktiivinen ano seuraaja ! Tykkään niin hirveesti tästä sun blogista kun tää on silleen tavallinen, ettei oo mitää sellasta että jee ostin tossa 10 000 euron laukun kun oli vähä ylimäärästä, ku ei se kaikilla niin mee että olis rahaa ostaa sitä sun tätä :) olipas epäselvästi kirjotettu :D

Joanna kirjoitti...

Joo jep, monet "ylellisyydetkin" löytynyt ihan kirpparilta tai joltain joka halunnut myydä halvemmalla, tai sitten oon saanut paljon lahjaksi kivoja juttuja. Kiitos kommentista!

Anonyymi kirjoitti...

Seurailen kyllä blogiasi suht aktiivisesti, ja mielestäni sun kannattaa pitää tosta "tavallisesta" tyylistäsi kiinni. Eli juuri mitä eka kommentoija sanoi 😊. Blogissasi en tykkää siitä kun suoraan Googlesta kopioit faktatietoa jostain asiasta. Muistaakseni esim. Silloin kun kirjotit joogan eri suuntauksista ? Ja sitä mietin myös että maksaako veroja töistä, kun kuitenkin niitä täällä mainostat. Kaikenkaikkiaan blogisi on ihan ok, luen sitä joka tapauksessa, vaikka se ei aiheuta minulle mitään ihastumista tai vihastumista 😊

Joanna kirjoitti...

Teen töitä 2 kk välein jos niinkään usein ja en pyydä kuin parikymppiä. :)
Harrastus siis. Kiitti palautteesta! Olisi pakko googletella joogasta koska en itekkään tiennyt ihan kaikista suuntauksista. En viitsinyt ihan höpöjä kirjoittaa. x)

Anonyymi kirjoitti...

Luen blogia anona aktiivisesti. Parannettavaa olisi kirjoitusasussa. Välimerkkejä puuttuu hirveästi. (pilkut) Myös tekstin jaottelu osioihin selventäisi ja tekisi blogin helppolukuiseksi. Nyt hypit samassa kappaleessa asiasta toiseen ja välimerkkien puuttuessa teksti on raskasta lukea.

Samaistun ylläoleviin kommentteihin, blogi on "tavallista" arkea ja kirjoitettu todenmukaisesti. Kuvia ei ole muokattu ja rahalla ei retostella. Tähän on helppo samaistua.
Aiheiden monipuolisuus on kivaa, ikinä ei tiedä mistä seuraava postaus kertoo.

Suosittelen pitämään pientä taukoa kirjoittamisesta, ehkä inspiraatio iskee sitten ihan uudella tavalla. Tsemppiä kirjoittamiseen ja mukavaa kevättä! :)

Sofia Keitaanranta kirjoitti...

kivan pitkä postaus! noi treenikengät on aivan ihanan väriset ja kivoja kirppislöytöjä oot tehny! :) etenkin toi valkonen crop toppi!