Sweet dreams are made of this

Pirullisia bileitä, keilausta, elokuvateatteria, ruokaa, tatuointia ja työpaikan arkea. Niin paljon kaikkea sisältöä että en saanut noita mitenkään otsikkoon sisällettyä. Tähän kuluneeseen kahteen viikkoon mahtuu kaikkea kivaa!

Oon aloittanut työpaikalla monia videoprojekteja ja saattanut monia jo päätökseenkin. Meillä on meneillään nyt Heitä hymy -kampanja jonka ideana on saada ihmiset hymyilemään pienillä teoilla. Pienilläkin asioilla on merkitystä ja se voi tehdä jonkun päivästä paljon paremman. Voitte tutustua tähän kampanjaan facebookissa Heitä hymy- sivustolla. Sivustolta pääsee kuuntelemaan radiohaastattelunkin. Koko kampanja huipentuu meidän työporukan tempaukseen jossa jaetaan ilmaiseksi lämmintä juotavaa kompassilla jyväskylän keskustassa, ja kevään  lopun taidenäyttelyyn jossa on esillä mun töitäkin! Alan työstämään ensiviikolla maalauksia joita sinne teen.
Pari viikkoa sitten olin amarillossa kavereiden kanssa, työporukalla tuli keilailtua liikuntaperjantaina. Koko viikon ajan myös lämmiteltiin takkaa ahkerasti kotona. Kävin myös Muang Thaissa syömässä sushia ja thaimaalaisia herkkuja.


Alla yksi videotuotoksistani jonka sain töissä valmiiksi tänään. Olen tehnyt myös 1. ja 2. osatkin, ne näkee linkkaamalla videota ja menemällä youtubeen. Lisää vielä tulossa.

Omia hiuksia leikattiin siis kerroksittain. Niihin tuli paljon ilmavuutta jota kaipasin.
Heitä hymy -kampanjaa ajatellen mullekin on oltu tosi mukavia! Yllä hyvä esimerkki!
 Tuli myös käytyä katsomassa kaverien kanssa Deadpool-elokuva. Tykkäsin paljon siitä. Leffaherkkuina ruis-snackseja.

Viikon sana: inkivääri!

1. Inkivääri-tofuwokki seesaminsiemenillä. Makua tuli myös soijasta ja muista mausteista, kuten valkosipulisilpusta. Haluaako kukaan tarkempaa ohjetta?

2. Kikherne-papukastike. Mukana maissia, punasipulia, kesäkurpitsaa. Syötiin täysjyväspagetin kanssa. Makua tuli muunmuassa paseeratusta tomaatista, kapriksista ja chilistä.

Alla inkiväärinen katkarapuwokki kasviksilla.

Alla lisää mun tekeleitä, muunmuassa papu-katkarapuwokkia vihreällä chilillä ja inkivääri-curry-kanakastike basmatiriisillä.

Töiden jälkeen on tullut myös istuttua keskustan kahviossa. Yksi lemppareistani on Vaffeli Forumissa, siellä on taivaalliset täytetyt bagelit. Kaiken kruunaa vanhanaikainen henki/tunnelma ja leivät paahdetaan kunnolla rapeiksi ja lämpimiksi. Halutessaan voi siirtyä syrjään minikino-aiheiseen nurkkaukseen jossa on myös hieman pimeämpää kuin muualla ravintolassa.

Työporukan kanssa oon myös käynyt taidenäyttelyssä jossa oli luontoaiheisia kuparitöitä ja keraamisia mutantteja. Kannattaa käydä kummastelemassa, mun mielestä todella nerokas ja outo näyttely. Pienet lapsetkin oli innoissaan eikä pelännyt vääntyneitä pikkuihmisiä.
VIIKONLOPPUU! viimeviikonloppuna tuli ostettua tarpeet Bloody mary drinkkeihin. Monet inhoaa sitä mutta se on yksi mun ja Villen lempidrinkeistä. Siihen siis tulee seuraavat asiat:
Tomaattimehua (10cl)
sitruunamehua 2 tl
tabascoa vaikkapa 4-7 tippaa
rouhittua pippuria
4 cl vodkaa/viinaa
Kurkunpala kruunaa drinkin.
Voitin yhden kisan facebookissa jossa sai ilmaisen tatuoinnin. Ajattelin luovuttaa tatuoinnin Villelle. Bloody Marien jälkeen lähdettiin Amarilloon pirullisiin bileisiin! IIIK, ENSIMMÄINEN TATUOINTI! Mahtoi Villeä jännittää.
Pirulliset bileet oli todella viihtyisät! Siellä tosiaan oli livetatuointia johon Ville pääsi ilmaiseksi tunnin ajaksi muiden töllisteltäväksi. Siellä oli myös jonglöörausta muunmuassa moottorisahalla ja keilapallolla, tulitemppuja, burleskia, stand uppia ja vaikka mitä kivaa.
Ville odottaa vuoroaan.


Kookos-kanakastike avokadolla

Tämä oli ensimmäinen kerta kun tein kyseistä ruokaa ja voin sanoa että vei kielen mennessään. Resepti on yksinkertainen, tarvitset kookoskermapurkin, ruokakermapurkin, pastaa, punaisen paprikan, currya ja suolaa. Kun kastike oli tehty niin maustoin lopuksi sen puristamalla sekaan sitruunasta mehua. Loput siitrunanviipaleet kannattaa säästää kastikkeeseen. Viimeiseksi Puolitin ison avokadon ja kaavin puolikkaista haluamani määrän pastan ja kastikkeen päälle. Kaiken kruunaa ripaus juustoraastetta.
Ja blogiarvonta on päättynyt joten enää ei voi osallistua, pari kommenttia oli vielä tullut mutta koska aika oli mennyt umpeen niin jouduin ne ikävä kyllä poistaa. Osallistujilta oli tullut tosi hienoja postausehdotuksia, en olisi ite keksinyt tuollaisia joten kiitos niistä! Arvon voittajat tässä kuussa.

Tää viikko huipentuu Aloe Vera kutsuihin ja messuihin. Huomenna (perjantai) pidän Aloe Vera- illan kotonani jonne on kutsuttu muutama naispuolinen kaverini. Äitini tulee tuotteiden kanssa tekemään kasvohoitoja ja saadaan testailla Aloe vera tuotteita ja tutustua niihin. Ihanaa naisten hömppää siis luvassa. Lauantaina menen Villen kanssa ruoka,viini ja lemmikkieläinmessuille. Erityisesti odotan matelijoiden näkemistä ja viinitastingia. Ville voitti messuille lipun! Toivotan jo etukäteen hyvää viikonloppua kaikille lukijoille.

Ensiviikolla siis luvassa lisää ruokajuttuja, messutunnelmaa ja Aloe Vera illan antia.

Ei kommentteja: