Hymyjen jakoa Forumissa ja kotijoogaa


Pidin tarkoituksella pienen tauon bloggaamisesta enkä edes käynyt bloggerissa. Palasin tänne tänään ja olin hieman ihmeissäni, ehkä vähän alakuloinen. Kuukausi takaperin postauksissani on ollut keskimäärin 60-80 lukukertaa. Edellisessä enää 33, vaikka koitin tehdä siitä mielenkiintoisen. Nyt on kyllä sormi suussa. Onkohan mun blogiaika vaan yksinkertaisesti ohi? On ehkä hieman tyhmää kirjoittaa blogia muutaman vakiolukijan vuoksi, tämä kuitenkin vie aina loppuillan kokonaan kun koneen ääressä istun. En haluaisi sulautua siihen massaan, joka kirjoittaa asuistaan, ostoksistaan, hiuksistaan ja meikeistään. 

Ideoitahan mulla siis on kyllä, ei ole stressiä siitä, että aiheet loppuisivat. Nytkin tässä kuussa on tulossa taidenäyttelypostausta, jossa kerron miten näyttely sujui ja mitä mieltä oltiin mun töistäni siellä. Tulossa myös ulkomaanmatka- postaus. Lähden avopuolison kanssa pitkään odotettuun reissuun lämpimään. Joogapostauksiakin alan taas tekemään lisää, vappukin lähestyy. Meille on tulossa vappuna paljon porukkaa ja tehdään yhdessä ruokaa. Täällä on tilaa juhlia vappua. On toki siis aiheita mistä kirjoittaisin. Kampanjointia Forumissa

Heitä Hymy! -kampanja on täydessä vauhdissaan, mentiin tiimin kanssa viimeviikolla Forumiin jakamaan hyvää mieltä. Kannettiin paikan päälle esitteet, ilmaismateriaalit ja muut tavarat. Olin itse valokuvaus- ja videokuvausvastaava.
Alkureaktiot:
Monet ihmiset menivät kiireisinä ohi, luullen, että myymme jotakin ja välttelivät kontakteja. Saimme monesti kielteisiä katseita ja "ei kiitos"- tyylisiä käsimerkkejä ja torjuntaeleitä.

Ihmisten ilmeet ja reagoinnit muuttuivat täysin, kun he huomasivat että emme olleet tyrkyttämässä tai myymässä mitään, vaan jaettiin hyvää mieltä ilmaiseksi. Pikkuhiljaa ihmiset olivat kiinnostuneempia ja uskalsivat hakea esitteitä ja osallistua pisteemme toimintoihin.
Meidän yhteistyökumppanina on muun muassa Fitness24seven, ja tältä taholta saimme mahtavia palkintoja meidän kisoihin. Meillä oli Speedtasting- peli, josta päivän nopeimmat voittivat näitä palkintoja. Myöskin Panda oli yhteistyössä meidän kanssa, saatiin pandapuku lainaan ja ilmaisia lakupusseja joita jakaa ohikulkijoille. Oli ihanaa nähdä, miten ihmisille tuli hyvä mieli. Varsinkin lapsiperheille.
Mukaan annoimme myös kalvopäällysteisiä kortteja joita ahkerasti käsin väsäiltiin toimistolla. Korteissa luki: "Jokainen elää oman polkunsa. Olet tärkeä, olet kaunis, luota siihen."
Lattialla oli iso kangas johon ohikulkijat saivat maalata. Kangas tulee olemaan yksi taidenäyttelymme töistä. 

Valokuvausseinää vasten sai ottaa hienoja "ammattilaisen ottamia kuvia", eli minun. (No heh heh..) Muutenkin kuvasin koko tapahtuman, koitin ikuistaa monia hienoja kohtaamisia ja tilanteita vaikka olikin kiireisiä hetkiä.


Jaoimme myös paikan päällä ilmaisia Heitä Hymy!- tatuointeja.


Kampanjan kohokohta oli meidän bändin soittaminen! Forumissa julkaistiin nimittäin meidän kampanjabiisi: LOL suomeksi. Käykää tutustumassa biisin teaseriin facebookin Heitä Hymy- sivustolla! Täältä pääset kampanjasivustollemme:

Kotijoogaa


Joogamatto on ollut mulla ensimmäisiä kertoja käytössä, Tämä on aivan mahtava! Ilmaiseksi sain roskalava- nimiseltä sivustolta. Jalkojen pito pysyy tässä paljon paremmin eikä polviin satu, toisin kuin matolla tai pyyhkeellä.
Mitä olitte mieltä meidän toisesta kampanja-tempauksesta? Ennen tätähän me jaettiin ilmaista mehua keskustan kadulla. Viimeinen tempaushan tulee olemaankin se taidenäyttely. Julkistan seuraavan postauksen yhteydessä koruvoittajan!


3 kommenttia:

emmaot kirjoitti...

Ei ne lukijamäärät aina ratkaise kaikkea - jos nautit tästä hommasta, tee sitä :) Jos haluat kehitysideoita, niin oletko ajatellut jakaa näitä aiheita omiin postauksiin? Tai nyt tässäkin on ensin tuosta tapahtumasta ja sitten aihe hyppää kokonaan joogaan. On helpompi kommentoida ja pitää ajatus koossa, kun näinkin selkeästi eri postauksille on omat postauksensa :) Tämä vain miun mielipide, mutta mie tykkään kyllä blogistasi! :)

Joanna kirjoitti...

Totta! Tuntuu vaan että kuvia ja juttuja tulee niin paljon, että jään ajassa ihan jälkeen jos postaan pari viikkoa sitten otettuja kuvia. Koitan pysyy ajantasalla. Siksi tulee monesti parikin teemaa yhteen postaukseen. Kiitti palautteesta, kiva et tykkäät tästä <3

Joanna kirjoitti...

Totta! Tuntuu vaan että kuvia ja juttuja tulee niin paljon, että jään ajassa ihan jälkeen jos postaan pari viikkoa sitten otettuja kuvia. Koitan pysyy ajantasalla. Siksi tulee monesti parikin teemaa yhteen postaukseen. Kiitti palautteesta, kiva et tykkäät tästä <3