Vauhdikas vappu ripauksella pinkkiä twistiä

Kukkuu! Toivottavasti on vappu juhlittu nyt kunnolla. Siitä ei ole huolta, ettenkä minä ois. Vapun kunniaksi värjäsin latvat vaaleanpunaisiksi ja pistin kaulaan vesitatuoinnin. Tää tukka on niin magee, ihastuin todenteolla.

Kutsuttiin vappuna meidän kotiin kavereita syömään ja juomaan. Syötiin tacoja porukalla. Heräsin jo ajoissa ja aloin aamusta heti laittelemaan paikkoja ennen vieraiden tuloa. Ville meni pystyttämään terassikalusteet pihalle. Niistä oli hyötyä koska istuttiin yli puolet ajasta ulkona terassilla.


Ostin serpentiiniä ja ilmapalloja. Itse väsäsin loput viritelmät. Oli kivaa koristella asuntoa vappuhenkisesti. Kavereita oli illan aikana paikalla varmaan 17.
VINKKI: cosmopolitan salaatti on mainio kuppi täytteille tacokuoren sijaan. Sopii hiilareita välttelevälle ja ruoka-aineallergisille. Muutenkin kivaa vaihtelua. Meillä oli jauhelihaa ja soijarouhetta erikseen. Itse söin vaan soijarouheversioita. Vieraille oli limsapulloja jotka voitin pari viikkoa sitten yhdestä kisasta. Niistä oli nyt hyötyä.
Ulkona oli lämmintä, + 15 astetta.


Lähettiin vielä keskustaan illalla. Kun palasin Villen kanssa kotiin, meitä odotti pihalla jänisvaavi! Se oli ihan pieni vielä ja antoi silittää itseään. Annoin sille salaattia jota se puputti innoissaan.

Next morning....

Vau! Tajuttoman hieno sää oli seuraavankin päivänä. Innostuin ottamaan aurinkoa terassilla. Ulkona oli parhaillaan 18 astetta. Lehdetkin on jo auenneet puihin. Kyllä se kesä sieltä vaan vauhdilla tulee. Enää 2 viikkoa töitä ja 3 viikkoa reissuun.
Tämän päivän vietin rennoissa meiningeissä. Ei huvittanut lähteä minnekkään vaikka monet jatkoivat vapun juhlintaa vielä sunnuntainakin muunmuassa istumalla puistoissa.

Ei kommentteja: