Hellepäivien kuulumiset


Nyt on ollut kuuma! Mut ei siinä mä tykkään, töissä vaan vähän rankkaa välillä toi kuumuus mut ainakin oon saanut entistä enemmän väriä ihon pintaan. En oo kertaakaan vielä palanut. YKsi kerta kun oltiin tauolla kuokkalan keskustassa se mittari näytti +33.  Mun asunnossakin on ollut nää pari päivää niin kuuma et on pakko mennä ostaa joku tuuletin tänne. Se onkin seuraava hankinta.

tässä on mun ensimmäinen vihreä paita mitä mulla on, löysin tämän keskustan kirpputorilta! Torstain asu, ei mitään erikoista. Hyvin sovin yhteen tuon krokotiilin kanssa jos ei muuta.


Puhtaat varpaat töiden jälkeen.. Kävin eilen amarillossa ja elokuvissa kattomassa spiderman 4. Aika läppä oli, ihmettelen miksi edes tehtiin jatko-osa? 
Amarillo on yksi kesän vakiopaikkoja koska siellä on hyvä terassi johon paistaa lähes aina aurinko. En ole ainoa joka sen on huomannut. Tällä kertaa olin sisätiloissa.
Chicken pocket, osoittautunut mun lemppariksi. Ranut yleensä jää syömättä, mietin että otan ensikerralla niiden tilalle lisää kasviksia.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

sullahan on upeet jalat. :) ja toi sun outo olo ja huonovointisuus voi johtua ihan hyvin kuumuudesta ja auringossa olemisesta siel töissä esim. lihaskipeys myös voi tehä huonon olo ylipäätään koska aivoissa veri ei pääse kiertämään yhtä hyvin noitten jumien takia. venyttele + ota buranaa. ja vaikka menisit illalla juhlimaan niin voit ottaa iltaa kohden ihan hyvin yhden buranan jos siltä tuntuu.

Joanna kirjoitti...

kiitos vinkeistä! koitan aina vaan välttää kaikenmaailman lääkkeitä. tosi harvoin otan mihkää, mut pakko kyllä tänään käydä ostamassa jos jatkuu. :)