Asunnon fiksailua

ANTEEKSI ANTEEKSI ANTEEKSI en oo kirjotellut tänne pitkään aikaan kun on ollu nii paljo puuhaa ja aika on menny aina töissä nii en oo illalla jaksanut miettiä blogiin kirjottamista. Muutin nyt mun kämppään muutenkin nyt pysyvästi kun oon nyt oleskellu kaikkialla muualla vähän väliä, lähinnä Markuksen luona ja mun suurin osa vaatteistakin oli pitkään siellä. 

Kun tulin kämpille niin jääkaapissa oli vaan valo, ja mun piti ostaa tänne vessapaperit sun muut jutut. siivota piti kunnolla ja tuua uusia tavaroita koska täällä ei ollut ees mikroa. Siinä oli aikamoinen homma vaikka oonkin ollu kirjoilla täällä kokoajan. En vaan oo jaksanut olla täällä koska: ei oo ollu tietokonetta eikä tv näkynyt. Siksi vähä ärsytti. Nyt päätin muuttaa tänne kunnolla, ostin tietsikan ja telkkari saatiin näkymään. Sain myös plus tv- kortin et nään lisää kanavia. Mua myös vähän huolettaa kun huomaan miten Hermanni on jo niin vanhan oloinen. Kyl se viellä tuolla puuhastelee kaikkea mutta se jotenkim alkaa näyttää niin vanhalta ja väsyneeltä,en tiiä. Noi hamsterit kun ei elä kauheen kauan. 

Koska en oo tosiaan kirjotellut tänne niin pistänkin tuplasti kuvia tähän postaukseen.

Tässä yksi minkä katoin tossa yks päivä. Tää oli aika erikoinen ja ihan hauska :D Tossahan siis kerrotaan semmosesta kalasta joka haluaisi olla ihminen.
Keskiviikon asua, kävin kaupungilla ostamassa piirustustarvikkeita että voin piirrellä taas ajan kuluksi. 

Tässä mun tän hetkinen meikkipussi. Helpompi nähdä mitä ottaa kun on läpinäkyvä.

Ostin tuommosia erikokoisia sisustustimantteja joita levittelin lipaston päälle.

että semmosta mulle kuuluu.  Ootan innolla että säät lämpenee. On ollut mun mielestä aika p*skamainen kesä kun on satanut ja ollut  viileetä. Mummo toi mulle eilen sen tekemiä fetajuustoleipiä (focaccia) joissa oli myös oliiveja ja aurinkokuivattuja tomaatteja. Huomenna jatkuu työt ja eka palkkapäivä lähestyy. Palkkarahoilla aattelin ostaa tänne tietsikkakajarit. onneks mun asunnossa on kylpyamme, tänään meen kyllä ekstrakuumaan kylpyyn ja nautin mun oman asunnon rauhasta. 

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ootlo ihan innoissas siitä pikkuveljestäs vai mitenkä? tai tykkäätkö ylipäätänsä lapsista/vauvoista? :D

Joanna kirjoitti...

no siis "innoissaan" on ehk vähä väärä sana. mä tykkään kyllä kovasti ja kyttään sitä kokoajan kun on niin söpö ja mielenkiintone. Sit kun totun sen olemassaoloon lisää niin varmasti oon enemmän sit innoissani :D

Dreamer kirjoitti...

Oot tosi nätti! :) Onko tuo Maraboun keksisuklaa muuten hyvää? Näyttää herkulliselta.

http://do-it-now-remember-it-later.blogspot.fi/

Joanna kirjoitti...

toosi hyvää :D ei oo liikaa sitä suklaata. kiitos! :)

Riikka Elina kirjoitti...

tuun sun kämpille joku päivä! onko sulla kahvia? saat keittää mulle sit kahvit.

Joanna kirjoitti...

thule! :D on kahvii muttei suodatinpusseja.täytyy hakee niit ku muistaa

Fumiko kirjoitti...

Mukavan oloinen blogi.
Ja vähänkö olet nätti ;_;