särkänniemessä

Oon ollut kokoajan menossa jossakin. En oo kauheesti muistanu ees kirjoitella tänne mut nyt jos vihdoinkin jotain päivitän tänne. Olin myös sunnuntaina särkänniemessä ja siltä reissulta on kyllä kuvia.
Jesseä kiinnosti..
hanhiakin kiinnosti. :D ihan ku päättömiä.

Elämäni ensimmäinen silmätulehdus

Voihan tulehdus! Se alkoi pikkuhiljaa. Koitin aluks olla välittämättä mut lopulta oli vaan pakko mennä huuhtomaan silmää lisää kun se oli ihan itkuinen ja punainen. Toi mun silmän ärtyneisyys alko jo 9 aikaan illalla kun tulin kylvystä.

Lääkärissä väitin aamupäivällä että tuntuu kuin siellä olisi joku roska kokoajan. Lääkäri käänsi mun luomea ja se sattui koska mun luomi oli jo valmiiksi tosi herkkä ja turvonnut.  Sitten pistettiin jotain silmätippoja sinne ja vähän ajan päästä niiden laitosta mun silmä meni vaan kipeemmäksi enkä saanut sitä auki vähään aikaan. Melkeen käännyin jo takaisin valittamaan asiasta kotimatkalla mutta annoin olla. Jouduin kävellä koko matkan silmää peitellen koska tuulenvirekin tuntui inhottavalle.

Noh..menin apteekistä hakemassa lääkkeen jonka lääkäri määräs. Pistin sitä tossa pari tuntia sitten eikä mitään tulosta tai muutosta. Sama outo roskan tunne vaan jatkuu. Alan olee aika huonolla päällä tän takia koska tämmöiseen haluaa nopeasti helpotusta.


 Tämä lääke kuitenkin auttoi kun sitä oli laittanut muutamia kertoja alaluomen väliin ja silmätulehdus parani sitten muutamassa päivässä. Kyllä ne lääkärit vaan kuitenkin osasi hommansa. Luojan kiitos, kunpa ei tulisi näitä enää. Lääkäri sanoi että siellä on ehkä näärännäppy, mutta koska sitä ei nähty missään niin ei ollut siitä sitten varma mikä silmää ärsytti.

Mikä ihmeen ostolakko?

Uusi asukokonaisuus!.. mutta hetkinen, olin ostolakossa?

Kävin tänään ostamassa lisää vaatteita... mun "vaateostolakon" piti kestää kuukauden, mutta ei. No onneksi ostin kuitenkin vaatteita joita mä tosiaankin tuun käyttämään. Tämmösiä multa puuttuu muutenkin. Joo seli seli, aina sitä saa selitellä miksi ei pysynytkään päätöksessään. Ei näistä lakoista tuu mitään koskaan. 



Mustanpuhuva meikki

Tänään en oikeen keksinyt muuta tekemistä iltasella niin tässä pelleilin mustan meikin kanssa. Hui kauhistus. Musta tuli aika pahan näkönen. Tällä meikillä mut ehkä otettais vakavasti jossain hevibändien keikoilla. 

Verratkaas tuota mustaa lookkia tähän mun luonnollisempaan versioon...


Kyllä se meikki vaan muuttaa ihmistä. Tykkään siitä ettei tarvii meikata paljoa jotta olisi tyytyväinen itteensä, mut välillä se on kivaa meikata vähän enemmän ja irrotella. En kyllä lähtisi näin mustassa baariin, jättäisin ainakin huulipunan pois, vai mitä ootte mieltä?

Jos metsään haluat mennä nyt niin takuulla yllätyt

Mooi kaikille! mun mustikanpoimintakuviot alkaa ensviikolla mummon kanssa. Tää on oikeastaan meidän jokavuotinen projekti yhessä. Käytiin tos pari päivää sitten katsastaa ne mustikkahoodit et onko ne jo kypsyny, pitää oottaa viel ensviikkoon. Mustikan myymisestä mä saan aika kivasti rahaa kun myyn 40e/ämpäri siivottuja mustikoita.Tilauksia on tullu jo nyt ja pistin myös kaupan seinille ja rappukäytäviin ilmotuksia et voin myydä. Ja mustikat on muuten tosi terveellisiä!
metsämansikoitakin oli tullu mustikkapaikan viereen
Suomen luonto on ihana kesällä.


 aamupalaa! Ja tuore itse kasvatettu salaatti mummon parvekkeelta. toiminee.

Töiden loppu: näin kulutin ensimmäisen lomapäivän

Mulla loppui mun kesätyöt ja periaatteessa alkoi nyt sitten loma. Oon ollut mun kaverin kanssa aika paljon kun se muutti ihan keskustaam ja käynyt sen kämpillä hengailemassa. Kävin eilen tallilla kuvailemassa Helgaa kun sille tilataan joku satula vissiin.

Mulla menee järki noihin lokkeihin, ne rääkyy kokoajan ja kiljuu viimestä päivää tossa ikkunan lähellä ja lentelee ees sun taas. Niillä on joku pesä täällä koska kun meen kauppaan niin ne koittaa hyökätä. Arsyttäviä, mua ei naurata yhtään, toisin kuin niitä. Joku päivä menen kattila päässä ulos ja en välitä siitä vaikka vähän kattilaan kospahtelee. 

Ostin pari päivää sitten kaverin kanssa tällaista jäähilejuomaa. Oli kyllä hyvää! 2,50e finnkinosta. Kieli tuli ihan siniseksi. Kulutettiin aikaa keskustassa ja juotiin näitä.
Päätettiin katsoa kaverin kanssa elokuva ja ostin nämä elokuvaherkuiksi!

Loppuun kuvia tallilta kun lähdin kaverilta. Oli pilvistä mutta lämmintä. TUolla taas niitä perhanan lokkeja, onneksi nuo osasi olla hyökkäämättä.
Pappa ja Helga! 

Tuuletin teki minusta mallin

Ostin tuulettimen niin piti vähän leikkiä sen kanssa. Oon niin helpottunut että löysin hyvän ja tehokkaan halvalla Sokokselta. Korkeuttakn pystyy säätämään. 

Siinä tämän kerran kuvailut.