Halloween ja mustaa tukkaan

BÖÖ! Nyt kannattaa olla kiltisti koska noita-Joanna taikoo teidät muuten sammakoiksi! Tiedättekös mitä, multa loppui näyttö päiväkodilla ja oon niin helpottunut että se näyttöstressi ja ruljanssi siellä on ohi. Viikon päästä palaan taas koulunpenkille.

Meillä oli päiväkodilla Halloween bileet perjantaina, tehtiin sinne boolia. (Alkoholillista. No eivaan!) Ihan meille kaikille ja lapsosille non-alcoholic. Tehtiin booliin käsiä niin että pistettiin vaan kumihanskaan vettä ja elintarvikeväriä ja annettiin niiden jäätyä yön yli pakastimessa. Aamulla ne oli kovia ja jäisiä , valmiina booliin pistettäväksi. Lapset oli ihmeissään ja innoissaan kun pääs ivät maistamaan boolia jossa lillui käsiä.
Hevikäsi boolissa + sydämen muotoisia jääpaloja, niissäkin elintarvikeväriä.
Apua mun mukissa on sormi. Piti varoa ettei mee sormi suuhun.
Mun noita päähine.

Tiimarissa oli 70% ALE ja sieltä sai silti ottaa 3 tuotetta ja maksaa 2. Ostin sieltä pirunsarvet, väriä hiuksiin + sen noitahatun joka mulla on ylemmässä kuvassa. Kaikki yhteensä 2,70, ei paha.
Pääsin kokeilemaan tätä väriä. Se toimi tosi hyvin, mutta arvatkaas vaan kuinka paljon se sotki? Tota ois pitänyt melkeen suihkuttaa jossain parvekkeella (ja mullahan ei sitä ole) tai jossain suihkuverhon takana alasti ettei sitä mee vaatteisiin. Toi väri lähti pois ihan shampoolla. Se tarttui joka paikkaan mut onneks sit shampoolla lähti pois vartalostakin kun vähän hinkkas, eli melko sottaisaa puuhaa. Mutta kyllä tää toimii hyvin. Kunhan jaksaa sit myös puhdistaa itsensä kunnolla.
Lopputulos!
Hyvää Halloweenia! Olkaahan ihmisiks, tai no nyt voi olla vaikka möröiksikin.

Ei kommentteja: