Kaverin tuparit, ruuanlaittoa ja uudet kengät!

Mulla on paljon juttua teille! En oo viikkoon tehnyt blogia ja kuvia on sit tietty kertynyt kauhee kasa kun en oo ehtiny nyt tekemään blogia.


1. Aloitetaan kengistä jotka ostin:

Tämmöset löytyi siis Spirit storesta. Tän tyylisiä kenkiä mulla ei ookkaan joten oon tosi tyytyväinen hankintaan. Joskus itseasiassa aattelin ettei tommoset sovi mulle enkä oo koskaan kokeillut/ostanut semmosia. Mutta oston jälkeen mieleni muuttui, kyllä ne ihan hyvin sopii.

2. Ruuanlaittoa!
Tehtiin koulussa ruokaa ravitsemuksen tunneilla. Pistin uunijuureksiin vähän öljyä pohjalle, sitten ripottelin eri mausteita pinnalle ja lopuks lorauksen hunajaa juureksien päälle ja sit vaan uuniin puoleksi tunniksi 200 asteeseen. Suosittelen kokeilemaan. Tosi helppo herkkuruoka. :)
Kääääääääretorttua.
Voisarvien tekoa. Sisälle tuli ruohosipuli-yrtti tuorejuustoa ja juustoraastetta. 
Ei ihan kahen kilon siika, vaan 700 gramman siika!
Yrttinen perunamuusi. Paljon parempaa kuin normiperunamuusi. 
Ja sitten syömään. Tässä mun hieno lautasmalli. ;)

Oon tehnyt ruokaa myös Villen luona. Päätin tehdä makaroni-tonnikalasalaatin jonne sit pistin näitä mitä kuvassa näkyy + NOIDEN LISÄKSI siihen tuli kurkkua ja hernemaissipaprikapussi joita ei nyt kuvassa näy valitettavasti. (Rasiassa on suolakurkkuja kun sitä ei nyt oikein myöskään näy/tai saa selvää mitä siellä on.)
Mössäsin (niin ihanalta kuin se kuulostaakin) sitten cremen ja turkkilaista jogurttia sekaan ja lopuks pistin tota siciliaa joka toi semmoisen kivan pirtsakan maun salaattiin. En nyt osaa määriä kertoa miten paljon pistin mitäkin mausteita sun muuta koska tein ihan vaan summassa kaiken oman fiiliksen mukaan. Ja tosi hyvää tuli, salaatti syötiin pois parissa päivässä ja  nyt Ville harmittelikin että sitä pitää tehdä lisää. Onnistuin siis. (huh onneks..)
Tältä näyttää koulutyö tällä hetkellä. Sanooko mitään?

3. Kaverin tuparit!

Mitähän hittoa nyt taas. :D
Mukavaa oli!

Ei kommentteja: