Ne kesälauantait

Tervehdys! Olipa kiva tulla kirjoittelemaan tänne kun pari lukijaa oli tullut lisää ja blogitekstin alla oleviin mielipide-ruutuihinkin oli tullut klikkauksia, tykkäsin kovasti ja kiitos kaikille osallisille siitä!

Vaikka kesä- ja heinäkuu olikin aika kylmiä ja sateisia, niin onneksi nyt elokuussa on riittänyt aurinkoisia hellepäiviä. Täytyy myöntää että tuo sää masensi hieman mutta minkäs voit asialle. Aina kun aurinko paistaa kunnolla niin innostun ja koitan keksiä jotain tekemistä ulkona, jos ei muuta niin menen ainakin pihaan ottamaan aurinkoa tai lähimpään rantaan jos en saa itselleni seuralaista jakamaan kesäpäivän iloja. Haluan nauttia nyt täysillä tästä auringosta ja lämmöstä vielä kun sitä riittää.

"Ne kesälauantait
sä mulle mieleen sait
yhdessä liikuttiin
se oli siistii niin
Ne kesälauantait
sä mulle mieleen sait
kun bussin viimeisen

vuoksi mä juossut en"

Näin oon viettänyt näitä harvinaisia lämpimiä päiviä:
Viinipullo picnikille!
Kesän kova sana on ollut picnik-illat kavereiden kanssa. Viimekesänä kun en tätä oikein tajunnut harrastaa. Jyväskylässä on muutama kiva puisto jossa voi viettää iltaa, mutta mun mielestä Harjun rinne on yksi parhaista kun sieltä näkee kaupungin. 
Picnikillle parhaat eväät on mun mielestä pitkät patongit, erilaiset hedelmät jamarjat. Matkakaiutin on iso plussa!
Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten en jaaritellut tässä postauksessa nyt mitään sen ihmeellisempää vaan annoin kuvien hoitaa tän homman. Onneksi nyt on viimein luvattu hyvää säätä elokuuksi.


"-Kun sut mä nään, kun silmiin katsot
Kuin ystävää, se siltä tuntuu
Jään miettimään, jos vielä saisin
Kesäyöt uudestaan"

2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Oi miten kauniita kuvia, tunnelma ja kesä melkein pomppasi ulos kuvista :) Lämpimiä ja aurinkoisia päiviä sinulle sinne!

Joanna kirjoitti...

Kiitoksia! Näköjään kännykän kamerallakin pystyy taltioimaan joitakin hienoja kivoja hetkiä kesästä. Tän postauksen kaikki kuvat taisi olla nyt kännykällä kuvattuja vaikka yleensä järkkärillä kuvaankin. :D