Leirielämää luonnon helmassa


Nyt on kotiuduttu leiriltä virkistynein ja rentoutunein mielin. Olin siis työporukan kesken leirillä Piispalassa. Tää oli oikeasti tosi upea mahdollisuus! Muuten kun en ole leireillä ollut, viimeksi ala-asteella. Leiri ei maksanut mulle mitään, ruuat, aktiviteetit ja kaikki tuli ilmaiseksi ja ne kuului leiripakettiin.


Pakkasin tavarat sunnuntaina, tältä näytti mun laukun sisältö:
Matka Piispalaan kesti 1,5 tuntia. Meillä oli linja-autokuljetus. Saatiin avaimet kouraan ja lähdettiin suuntaamaan tuvalle. Meillä oli tosi isot ja hyvät tilat. Jaoin huoneen yhden työkaverin kanssa, huoneissa oli parvetkin! Nukuin parvella, mulla oli siellä oma pikku yksityisyystila. Sain yllättävän hyvin nukuttua leirillä!
 Maisemat oli rauhoittavat. Tuolla arki unohtui täysin.
 Aktiviteettia riitti. Käytiin pelaamassa curlingia. Olin siinä yllättävän hyvä, en ollut koskaan aiemmin kokeillut.

 Meillä oli myös kankaanpainantaa ohjelmana. Tykkäsin siitä ehkä eniten koko leirillä! Tein paidan Villelle.
Meillä oli tosi hienot sauna ja oleskelutilat. Tuo tila piti aina varata illaksi jos sinne halusi mennä. Siellä pelailtiin, paistettiin makkaraa ja saunottiin.
 Meillä oli myös mahdollisuus keilata. Olin ihan surkea siinä mutta kivaa oli.
 Porukka tykkäsi jousiammunnasta.
 Leirillä oli hyvät ruuat. Söin aika paljon kasvisruokaa. Tuossa kastikkeessa on soijarouhetta.
Leirillä oli kivaa. Kyllä täyden kympin annan. Mieleen painui ihmissusi-niminen leikki jota innostuttiin leikkimään siellä yksi päivä.

Ensiviikolla tulossa vähän kurjempi postaus... nimittäin asiaa iho-ongelmasta joka oli todella pahana vielä 2 kk sitten. Olin henkisesti ihan romuna koska mulla on ollut niin hyvä iho teinivuosien jälkeen.

Varoitan jo etukäteen että aika ihania kuvia tulossa mun tilanteesta. Kerron läpikotaisin minkä kanssa olen kamppaillut ja mitä kaikkea mä koitin tehdä sen eteen että se olisi ohi. Nyt kuitenkin iho-ongelma on poissa. Mulla siis puhkesi atooppisen kaltainen erittäin kuiva, kutiava, poltteleva, hilseilevä ja punoittava iho kovien pakkasten jälkeen. Iho kirjaimellisesti kuoriutui pois ja luomet oli turvoksissa ja silmäkulmat auki, heräsin öisinkin rasvaamaan.. Keräsin matskua ja kuvia tuon 2 kuukauden ajan. En pystynyt meikkaamaan ja suihkun jälkeen piti juosta yläkertaan rasvaamaan koska tuntui niin pahalle. Jouduin ottamaan rasvan suihkuun mukaan että sain sitä heti kuivauksen jälkeen. Se vaikutti itsetuntoon ja pelkäsin että iho jää sellaiseksi.

Näissä kuvissahan ongelmaa ei enää ole, elämä voittaa taas.

2 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Tämmöset lifestylepostaukset on tosi kivoja ja jään odottelemaan iho- postausta!

http://emmikristiinan.blogspot.fi/

Joanna kirjoitti...

Kiva kuulla! Alan loppuviikosta väsäämään ihojuttua.

:)