Luovan liikunnan keskus (voimistelua ja parkouria)

Huhhuh nyt on kädet ja jalat hellänä.män viikon perjantaina tutustuttiin työporukalla voimistelun ja parkourin saloihin. Olin ainoa tyttö joka lähti mukaan, meitä oli vain viisi lähtijää, muut jäivät toimistolle. Liikuntapäivä perjantaisin on vapaaehtoinen. Tällä kertaa menimme jyväskylän luovan liikunnan keskukseen jossa sali oli varattu vain meidän viiden käyttöön pariksi tunniksi. Tilat on tosi hyvät, siellä on mahdollisuus ilmajoogaan (jota kokeiltiinkin siis viime viikon perjantaina), voimisteluun, parkouriin ja kuntosalityöskentelyyn.

VINKKI! Jyväskylässä asuvat huomio:Tätä paikkaa saa testata kahden viikon ajan ilmaiseksi! Ei muuta kuin kokeilemaan ja temppuilemaan. :)

Alla kuvia mun päivästä luovan liikunnan keskuksessa:

Parkour tilat oli tehty todella kivasti moneen eri tasoon. Sieltä löytyi helppoja, kuin myös haastaviakin esteitä. Parkour tilassa on oltava sisäkengät, muuten ei saa pitoa seinämistä tai tangoista kun niillä kävelee ja hyppii paikasta toiseen. Olen harrastanut parkouria kun olin 13, siitä on siis aikaa. Osasin silti parit temput tuolla vielä.
Kiipesin varmaan yli neljän metrin korkeuteen kun salissa oli kaksi tankoa. Täytyy sanoa että huimasi ja pelotti kun olin päässyt ylös. Mietin että miten hitossa mä tuun alas. Oon yllättynyt miten jaksoin hinata itteni tuonne ylös, se oli kyllä yllättävän rankkaa. Joillekkin helpompaa, joillekkin vaikeempaa.

Ajattelin kauhistuttaa teitä loppuun parilla videolla. Kunhan pelleilin, loppuajasta saatiin tehdä mitä haluttiin.

Ulko kuvailua, alkaa olla jo valoisaa ulkona niin saa hyviä kuvia.

3 kommenttia:

☆Saga☆ kirjoitti...

Oi miten söpö oletkaan ^_^

parkouria ois tosi kivaa päästä kyl kokeilemaan :D

Joanna kirjoitti...

Hahaha, kiitos Saga! :3
Suosittelen kokeilemaan. Onneks ei oo rahasta kii kokeilu, voi mennä vaikka leikkipuistoihin tai kaupunkimiljööseen harjoittelemaan.

Joanna kirjoitti...

Hahaha, kiitos Saga! :3
Suosittelen kokeilemaan. Onneks ei oo rahasta kii kokeilu, voi mennä vaikka leikkipuistoihin tai kaupunkimiljööseen harjoittelemaan.