Haikeat jäähyväiset + uuden alku

En osaa oikein kuvailla mun fiiliksiä. On haikea mutta samalla tosi iloinen fiilis. Mulla loppui työt Music Against Drugsilla eilen, olin siellä 5 kuukautta mediahommissa. Työporukka oli mitä paras ja jokapäivä sai nauraa ja oli hauskaa. Nauroin paljon ja töihin oli aina kiva mennä. Odotin monesti uusia tulevia päiviä. Me tehtiin paljon kaikkea yhdessä. Meidän tiimin Heitä Hymy!- kampanja tuli päätökseen ja toivon että kampanja jää elämään vielä tämän jälkeenkin somessa ja ihmisten mielissä.

Tuli tehtyä monenlaisia tempauksia ja olin monessa mukana. Pääsin leirille, olin mukana videon tuottamisessa ja tein taidetta Heitä Hymy- taidenäyttelyyn. Tehtiin ruokaa yhdessä ja syötiin kerran kuussa jotain  porukalla, itse ei tarvinnut ikinä kustantaa mitään. Työpaikalla oli aina kahvipannu kuumana ja teetä sai juoda mielin määrin. Aamuisin oli monenlaisia palavereita, välillä leikittiin ja keksittiin kaikkea hauskaa tekemistä. Sain paljon aikaiseksi, monenlaisia videoita ja kuvia. Ne näkyvät facebookissa Heitä Hymy- sivustolla ja youtubessa.

Vaikka työt on ohi nyt, tuun aivan varmasti pyörimään vielä joskus toimistolla. En jättäydy pois kokonaan, haluan kuulla tulevista projekteista, vapaaehtoisena.

Nyt jätän hyvästit tiimille, oon kiitollinen että sain olla mukana. Nyt monia kokemuksia rikkaampana hyvä aloittaa kesäloma ja siirtyä uusiin maisemiin!
Lähteviä työntekijöitä muistellaan lämpimästi. Sain painaa kädenjälkeni seinäkankaalle. Syötiin viimeisen kerran yhdessä tällä porukalla ja katseltiin mitä kaikkea saatiin aikaan puolen vuoden aikana. Paljon saatiin kyllä tehtyä. Sain mukaan oman MADin hupparin joka tilattu mun koon mukaan. Oli kiva yllätys. Mukaan lähti myös työtodistus. Oli kiva lukea se ja siitä jää mulle hyvä muisto myös.
Oon ihan hurahtanut maxihameisiin ja mekkoihin. Sää on ollut mahtava viimeiset 2 viikkoa ja oon saanut jo kunnon rusketusrajat. Villen kanssa ollaan ulkoiltu ja nähty kavereita ja pidetty grilli-iltoja meidän kotona ja nautittu terassin lämmöstä.

Ja vielä on kerrottavaa:


Nimittäin.. sain töitä! Kävin haastattelussa ja aloitan kesäkuussa toimittilahuoltajan tehtävissä, työ on vakituinen. Palkkauskin miellytti, enää ei tarvitse miettiä raha-asioita jatkossa. Mulla on vain vähän kinkkinen tilanne päällä.. musta oltiin kiinnostuneita myös osastosihteerinä potilaskertomusarkistossa. Varaan ajan haastatteluun ensiviikolla. Ne olisi mun oman alan hommia johon oon suuntautunut hoitajaopinnoissa, joten olisi mahtavaa saada se paikka! Siinä olisi vielä parempi palkkakin kuintässä mihin kirjoitin nyt sopimuksen. Kumpikin työ mulla alkaisi kesällä. Ongelmana vain se, että tuo osastosihteerin työ ei ole vakituinen vaan kyseessä on pitkä sijaisuus.

Sain myös kivan kirjeen  postissa jota oon odottanut. Mut kutsuttiin valintakokeisiin kuva-artesaaniopintoihin. Hain kouluun keväällä ja mun piti tehdä ennakkotehtäviä joiden perusteella kutsut lähetetään valituille. Näköjään mun työt kelpasi valitsijoille, cool. Koulu alkaisi syyskuussa jos mut valitaan, oon ihan sekaisin, koska mulla on nää työkuviotkin nyt tässä alla. Kauheasti on kyllä nyt kaikkea. En oo koskaan ollut pitkäaikaisessa kunnon työssä josta saisi hyvän palkan, nyt siihen on mun elämäni ensimmäinen mahdollisuus. Nyt on kerrankin sellainen hyvä elämäntilanne jossa saan valita monesta hyvästä vaihtoehdosta, sekös pistää pään pyörälle. Nyt kun minä ja Ville kummatkin tehdään töitä niin rahaa riittää ainakin. Meillä on mahdollisuus lähteä usein reissuun ja vaikka viikonloppulomille jonnekkin päin maailmaa pariksi päiväksi. Meillä on myös muutto edessä, etsitään väliaikaista asuntoa keskustasta kun Villen vanhemmat palaa Espanjasta kesäksi suomeen tähän taloon jossa ollaan saatu asua nyt puoli vuotta. Todennäköisesti he muuttavat taas ennen joulua ulkomaille, siksi etsitään väliaikaista asuntoa. (Ellei innostuta asumaan keskustassa jossain.)


Mulla alkoi samalla nyt 3 viikon kesäloma kun työt MADilla loppuivat. Tänään varataan matkat ulkomaille, kohta aletaan selailla tarjontaa. Ollaan suunniteltu lähtöä maanantaille tai tiistaille. Oon odottanut tätä niin pitkään. Seuraavan kerran postausta meidän reissusta ja matkakohde-valinnasta.  Adios siihen asti, ja hyvää viikonloppua!

1 kommentti:

emmaot kirjoitti...

Voi siulle on tapahtunu tosi paljon kaikkia kivoja juttuja! :) Onnea ensinnäkin työpaikasta! Samaan aikaan ymmärrän tuon pattitilanteen, kun pitäisi valita, kumpaan menee, jos molempiin pääsee. Ehdotan, että älä ajattele rahan kannalta, vaan sen kannalta, kumpi kiinnostaa sinua enemmän ja kummasta tulee olemaan sinulle enemmän iloa ja hyöytyä :)