Juhannus + musta tuli isosisko!


Tulin tänne ilmottamaan että juhannus meni hyvin ja lämpimässä säässä. Oltiin porukalla rannalla ja illalla jakaannuttiin sitten niin et lähin kaverin kanssa baariin. Aluksi  olin kaverin luona 12 asti ja sit lähdettiin. Baarissa oli ihmisiä aika paljonkin joka oli ihme, luultiin ettei jussina siellä oo ketään. Baarin jälkeen pyöräilin takas myllyjärvelle ja laulettiin vielä karaokee. Mun jalat on NIIN KIPEET! joka lihakseen sattuu ja en taivu kyllä yhtään. 

Ja mua kyrsii kyrsii kyrsii.... Baarissa joku mies joi ykkösellä mun juomat ja lähti menemään. Ehin vaan sanomaan et hei, sä joit koko juoman et osta uusi. Meni ihan kuuroille korville koko juttu ja en nähny koko tyyppiä enää baarissa. Toisaalta tuli jälkeenpäin mieleen että ehkä sillä oli joku tyhmä vet kavereiden kanssa. Kaikenlaista idioottia liikenteessä välillä.Siellä oli muutama lokki!
Fiilis-Joanna

Aamulla sain kuulla myöskin että äiti oli synnyttänyt sairaalassa eli mustahan tuli myös isosisko sopivasti näin juhannuksena. Tosiaan mullahan ei oo muita sisaruksia paitsi nyt! Eli pikkuveli syntyi siinä aamutuimaan ja painaa 3360grammaa ja 50cm pitkä. Sanotaanko näin että outo tilanne, olen kuitenkin ollut ainoa lapsi 20 vuotta.

Verratkaa mun kättä tohon.
 
Nyt meen jatkamaan juhannuksen viettoa kaverin luokse keskustaan ja jospa sit keksitään jotain puuhaa loppuillaks. Hyvää juhannusta kaikille!

2 kommenttia:

eeva kirjoitti...

onnittelut pikkuveljen saamisesta (:

life-in-myshoes.blogspot.com

Dreamer kirjoitti...

Onnittelut pikkuveljestä! Suloiselta näyttää, paljon on pikkumiehellä jo hiuksia :)