Elämäni ensimmäinen silmätulehdus

Voihan tulehdus! Se alkoi pikkuhiljaa. Koitin aluks olla välittämättä mut lopulta oli vaan pakko mennä huuhtomaan silmää lisää kun se oli ihan itkuinen ja punainen. Toi mun silmän ärtyneisyys alko jo 9 aikaan illalla kun tulin kylvystä.

Lääkärissä väitin aamupäivällä että tuntuu kuin siellä olisi joku roska kokoajan. Lääkäri käänsi mun luomea ja se sattui koska mun luomi oli jo valmiiksi tosi herkkä ja turvonnut.  Sitten pistettiin jotain silmätippoja sinne ja vähän ajan päästä niiden laitosta mun silmä meni vaan kipeemmäksi enkä saanut sitä auki vähään aikaan. Melkeen käännyin jo takaisin valittamaan asiasta kotimatkalla mutta annoin olla. Jouduin kävellä koko matkan silmää peitellen koska tuulenvirekin tuntui inhottavalle.

Noh..menin apteekistä hakemassa lääkkeen jonka lääkäri määräs. Pistin sitä tossa pari tuntia sitten eikä mitään tulosta tai muutosta. Sama outo roskan tunne vaan jatkuu. Alan olee aika huonolla päällä tän takia koska tämmöiseen haluaa nopeasti helpotusta.


 Tämä lääke kuitenkin auttoi kun sitä oli laittanut muutamia kertoja alaluomen väliin ja silmätulehdus parani sitten muutamassa päivässä. Kyllä ne lääkärit vaan kuitenkin osasi hommansa. Luojan kiitos, kunpa ei tulisi näitä enää. Lääkäri sanoi että siellä on ehkä näärännäppy, mutta koska sitä ei nähty missään niin ei ollut siitä sitten varma mikä silmää ärsytti.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka mulla on nyt tollanen luomitulehdus tai et yläluomi punainen ja oli roskantunne silmässä mutta loppu heti tuon samaisen salvan laiton jälkeen. Aloitin ke tuon salvan laiton ja mietiskelen, että silmä näyttää jo aikalailla terveeltä eikä oo kipua et millon sä esim. alotit silmämeikin käytön? tai et käytitkö ton salva/voiteen kuurin loppuun eli sen viikon vai jätitkö kesken?

Joanna kirjoitti...

En käyttänyt loppuun, pistin salvaa vain parin päivän ajan kunnes mun silmä oli jo toipunut ja normaali. Uskalsin käyttää ripsaria ja meikkiä heti kun silmä näytti hyvältä eikä "roskan tunnetta" enää ollut. Mun silmä parani nopeasti eikä meikistä tullu mitään haittoja. Ajattelin niin että jos ois tullut niin oisin käyttänyt lisää salvaa ja jättänyt meikkauksen suosiolla pois hetkeksi, mutta onneks ei tarvinnut. :)