Omat ripset vs tekoripset + kirppispöytä

Koulu on sujunut hyvin ja aika menee tosi nopeasti, reilun viikon päästä alkaa ensimmäinen TOP-jakso joka jännittää. Menen päiväkotiin hoitamaan lapsia.

Muistatte varmaan mun edellisen postauksen aiheen: tekoripset. Alemmassa kuvassa mun toisessa silmässä on pidennykset ja toisessa omat. Noista näkee hyvin tuon eron. Mun mielestä ilman pidennyksiäkin näyttää kivalle kun pääsee tosta kuvasta vertaamaan.
On pitänyt myös herkutella vähän. Oon kyllä semmonen ihminen etten pysty syömään kauheesti herkkuja kerrallaan ilman et tulis huono olo. 
Saatiin nimikyltit. Tästä se lähtee.

Ostin ihanan paidan H&M:ltä! Oon tykännyt kovasti kun siinä on tommoset koristeet olkapäissä.
Oon vieny myös kirpputorille kamaa. Tässä on eka satsi vaatteita. Ihanaa päästä eroon noista. Suuri osa vaatteista on jääny joko pieniks tai en oo vaan käyttänyt niitä tarpeeks. Jospa ne löytäis paremman kodin. Käykää siis kirpputorilla Centrumissa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mihin kirpparille veit? vois mennä penkomaan.. :)

Joanna kirjoitti...

ÄÄÄH EIKÄ! unohin vastata tähän kaiken hulinan keskellä ties mitä oon sählännyt. Mut siiscentrum kirppiksellä myin pois jotain vaatteita. Suurin osa meni myydyks jo ekana päivänä joten vaikka oisin vastannutkin tähän heti niin todennäköisesti siellä ei ois ollut kauheesti mitään kummempaa jäljellä. x)