Täällähän voisi jo asua + uusia vaatteita

Hei kiva oon yrittänyt julkaista postausta jo 2 päivää sitten, eilenkin yritin, mutta tän asunnon nettiyhteys on tosi huono ainakin tällä mun nettitikulla mikä nyt on käytössä. Sain KOAS:ilta oman nettitikun jonka pitäs alkaa toimimaan parin päivän kuluttua että kattoo sitten toimisko se niin kuin pitää. (Jes,ilmanen netti!)

Oon nyt saanu purettua tavarat kaappeihin ja pistettyä paikoilleen, tässä on ollut kaikenlaista hässäkkää muutenkin. Koulussa tehtiin italianpataa, kiisseliä, porkkanasämpylöitä ja banaanimuffinsseja tunnilla, se nyt jäi mieleen eniten. Koti näyttää nyt suurinpiirtein tältä:
Taulu pitäs vielä heivata johonkin ton laukkupuun takaa. Toi lista seinässä on tarkoitettu muutenkin taulujen kiinnitystä varten.
Saan vielä uudemmat tuolit tohon, noi jakkarat on väliaikaiset. (oonkohan tonkin jo maininnut,en oo varma.)

Sitten uusiin tulokkaisiin, tässä tämmönen lyhyt esittelykierros:
1. Uusi laukku
2. päivän asuja + laukku tietenkin heti messissä
3. Uusi bilemekko
Nää on otettu muutama päivä sitten, huomaa tavaran määrästä taustalla. Kuvien ottamisesta on parin päivän ero kun ihmettelette varmaan miksi toisissa kuvassa ei oo enään mitään hässäkkää taustalla
5. uudet farkut
6. Tämäkin kuuluu siihen meikittömään päivään. Uus läpinäkyvä toppi + keltainen silkkipaita.
Tykkään noista olkapään avonaisista kohdista.


Eilen olin Rumassa suhteellisen isolla porukalla.  Tarkoituksena ei ollut kuitenkaan juoda siellä kuin pari ja niin mä joinkin vaan pari siellä ja lähdettiin Villen kaa joskus 12 jälkeen pois. Hei tosi kiva toi kirkkovene  tuolla taustalla.
Kuva ennen baariin lähtöä, eikös pellen pitäisi näyttää vähän iloisempaa naamaa? :o)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mistä noi siniset farkut ? ihanat ! paljon makso;)

Joanna kirjoitti...

Kirpparilta! :) mut oisko ne ollu H&M farkut, vaikutti ainakin siltä. ei ollu sitä lappuu enää tallella housuissa et ois voinu tarkistaa. :s

Joanna kirjoitti...

ja maksoi 5 euroa! thanks. :P