Rantaelämää ja mättöä À la Ville

Kesäkuun ensimmäinen postaus vuosimallia 2014. Eilen oli lämmin päivä ja suuntasin rannalle kaverin kanssa. Menin linja-auton sijasta kävellen vaikka kyllä mun linja-autokortti oliskin voimassa. Kuvailin samalla maisemia.

Tykkään ottaa rannalle lähes aina jotain syötävää ja juotavaa mukaan. Nää mun eväät maksoi 3,50e koska juotava jogurtti oli alennuksessa. 
Joanna ötököiden ystävä. Bongasin maasta leppäkertun ja kaveri ihmetteli mitä hittoa mä aloin tonkimaan sieltä ruohon seasta yhtäkkiä kesken kävelyn.
Ei ihan kehdattu lähtee uimaan tonne lautalle.
Illalla tehtiin mättöruokaa kun lähdin rannalta. Tää oli muuten Villen idea joten en tehnyt muuta kuin paistoin jauhelihan ja Ville hoiti oikeastaan lopun. En ikinä oo ite tehnyt tämmöstä ja vaikka aluks näyttikin vähän arveluttavalle niin siitä tuli tosi hyvää. Just sopivaa mättöruokaa, harvoin tulee syötyä jotain tän tyylistä.

Sitten vähän takapakkia ja hypätään pari päivää taakseppäin. Kotona ollessani täydensin vähän mun vaatehuoneen henkareita. Henkareissa roikkui aiemmin vain muutama vaatekappale mutta nyt laitoin kaikkiin jotakin ja heti näyttää paljon kivemmalle. Miksen tajunnut tota aiemmin. Oon pitänyt mun vaatteita vaan lipastossa. Pistin henkareihin lähinnä kesäisiä vaatteita, sellaisia mitä varmaan tuun käyttämään lähiaikoina, mekkoja ja sen sellaista kevyttä ja helppoa puettavaa.
Vaatteita järjestellessä sovitin samalla mun viime kesänä hankkimaani hametta joka on edestä lyhyempi ja takaa pitkä. Pitää muistaa käyttää tätä kuumina päivinä.

2 kommenttia:

Sofia kirjoitti...

vitsi miten kiva postaus :>! tykkään lukea just tälläsia pitkiä postauksia joihin voi ihan kunnolla upottaa ajatuksensa ja syödä vaikka samalla jotain hyvää :D Ps. kuolasin ehkä vähän noiden vikojen ruokakuvien kohdalla... :D

♥: Sofia

Joanna kirjoitti...

Kiva kuulla, tykkään ottaa paljon kuvia ja tekee aina mieli pistää kaikki mahollinen yhteen postaukseen niin saa aina miettiä miten sitä kirjottais järkevästi. :D Toi ruoka on aika helppo tehdä, koklaa joskus!