Kesäfiilistelyjä

Mulla alkoi kesäloma! Enää vuosi koulua jäljellä. Näistä pitkistä lomista pitää nauttia vielä kun pystyy koska sitten kun mulla on töitä niin voin sanoa heipat pitkille lomille.

Tässä postauksessa on pari biisiä jotka kohottaa mun kesäfiilistä ja saa hyvälle mielelle.

"Mul on kalenteris tyhjää enkä aio täyttää sitä yhtään/ Teen mitä lystään, grillaan mun ihosta kypsää/ hei tehdään tänään jotain tyhmää/ huolia oo ei oo ei oo, kiirettä oo ei oo ei oo."

Anteeksi mun hetkellinen materialismionnellisuuskohtaukseni. Tässä olis pari juttua jotka niin kovasti nyt haluaisin. En yleensä halua mitään ihmeellistä mutta nää tietyt tuotteet on pyörinyt mun ajatuksissa vähän väliä viime kuukauden ajan ja häiritsee kun ei ole rahaa noihin. Mutta aina saa haaveilla jos vaikka pikkuhiljaa hankkisin jotain noista.

1. Maximekko. Mulla ei ole vielä yhtäkään. Mullahan on ongelmana löytää sopivaa koska oon niin lyhyt ja joissain malleissa se helma laahaa loppujen lopuks maassa vaikka muuten olisin voinut ihan hyvin ostaakkin kyseisen mekon.


2. Hajuvesi. Mulla on kotona yllättävän vähän hajuvesia, uskokaa tai älkää, ehkä n. 4 kappaletta, mutta ongelmana on se että ne on ollut mulla jo niin kauan että ne alkaa loppumaan tai niiden tuoksu alkaa eltaantumaan ja menettämään sitä ominaista vivahdettaan. Oon pyörinyt välillä Sokoksella pistämässä jotain kivaa hajuvettä ja oon tykännyt kovasti Marc Jacobsin hajuvesistä ja Guerlainin uusista hajuvesistä. 

3. Freddyt. Ja näitä housuja haluaa mun lisäksi monet muutkin. Oon osallistunu ties mihin kisoihin jossa noita housuja voisi voittaa mutta ei kisaaminen oikein tuota tulosta kun osallistujia on aina niin monta. Nää housut korostaa luontaisia muotoja (reisiä,pakaroita, lantiota) ja istuu paremmin eikä valu niin kuin muut housut. Ongelmana mulle on tietenkin toi hinta kun on lähemmäs satasen luokkaa. Jos ostaisin noi niin joutuisin luopumaan ripsienpidennyksistä ja salista kesän ajaksi. Siihen en kuitenkaan lähde, koska haluan nyt ainakin kesän ajan pitää näitä ripsiä ja tottakai mä tykkään salilla käydä kavereiden kanssa. 


Housut sisältää mm. seuraavat yksityiskohdat:
  • vyön sisäpuolelle asennettu silikonikaistale, joka lisää housujen istuvuuttaa vyötäröllä;
  • ultrakevyt silikonikalvo lantion ja reisien alueella luo jalkoja muotoilevan vaikutuksen;
  • takapuolen kohdalla oleva erityinen, kaarevan muotoinen, anatominen insertti on suunniteltu yksinomaan luomaan takapuolelle push-up vaikutus;
  • Erityinen haarasauman rakenne yhdessä käytettyjen materiaalien ja leikkauksen kanssa muotoutuu täydellisesti takapuoleen, korostaen edelleen housujen push-up vaikutusta
Oon koittanut päästä kesäkuntoon. Aloitin vatsalihasten tekemisen toukokuun alussa, ennen sitä mulla on ollut semmoinen tauko niissä etten viime kesän jälkeen tehnyt niitä niin paljoa, ehkä kerran viikossa vaan ja keskityin salilla ollessani lähinnä muuhun. Nyt on tullut tehtyä 3 viikon ajan 3 krt viikossa. Kesän ajan on aina ihan kiva olla paremmassa kunnossa että kehtaa löhöillä rannalla ja syyä EURON JUUSTOJA JA JÄTSKIÄ! :DD hyvä yhdistelmä..
Käsiäkin oon samalla välillä treenaillut vaikken haluakkaan himohabaa. Tykkään että ne pysyy kiinteinä ja se on mulla ollutkin tarkoitus aina. Nyt vaan vaihtelun vuoksi oon tehnyt enemmän käsiä ettei ne pääse löllistymään. (onkohan toi edes oikea sana) No mun onneksi ei ne oo päässyt löllistymään vaikken treenakkaan niitä niin paljoa. Eriasia ehkä sitten jos oikeasti huomaan että alkais allit heilumaan ja rintaliivien olkaimien välistä pursuais enemmän sitä ihoa, sitten kyllä tekisin asialle jotain. Toivottavasti ymmärrätte mitä tarkoitin tolla.
Mutta nyt mulla on loma enkä stressaa mistään! Ihanaa nukkua pitkään ja valvoa niin myöhään kuin huvittaa ja käydä rannalla ja kaupungilla kavereiden kanssa. Tänäänkin heräsin puol 12, oli ihana herätä virkeenä ja hyvin levänneenä.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mites kesätyöt? Miten sul on varaa vaa chillaa tossa iässä

Anonyymi kirjoitti...

Et voi vastata et kuin sul on varaa elää kun et oo töissä. Pappa betalar niinkö

Joanna kirjoitti...

En oo ehtiny vastata kun en oo käynyt täällä, anteeks. En oo saanu kesätöitä yrityksistä huolimatta. Joudun elää kesän ajan nyt tuilla eli 900e/kuukaus. Mutta lomaillaan nyt sitten kun ei kerta töitä saanu. Oishan ne kesätyöt tietty kelvannu ja vieläkin on mun kesätyöhakemukset voimassa työkkärissä jos myöhemmi tärppää. :)

Joanna kirjoitti...

Osaan jakaa ton 900e per kuukaus niin että pystyn chillaamaan niin et rahat riittää. Mut tommosiin ylimääräsiin hankintoihinhan tosta rahasta ei riitä ellen karsi jotain muuta. :D

Anonyymi kirjoitti...

Miten saat 900€ ??? Mistä tuista ne tulee? Ite jäin viimekesänä ilman töitä enkä kyllä saanu mitään tukia...

Anonyymi kirjoitti...

hei ku oon muuttamassa nyt omilleni niin haluisin kysyä että asutko kirjoilla tuon villen kansa ? ja mitä tukia saat ? kun en tiiä yhtää mitä teen ku muutan poikaystävän kanssa yhteen ja ja hänellä on hyvät tulot, mutta itselläni ei töitä ole vielä, eli pystynkö hakemaan jotain tukia ? jotta saan oma osuuteni vuokrasta maksettua.. :)

Joanna kirjoitti...

Anonyymi 1: Mulla on vuokra n. 500e niin mulle on jäätävä vuokran maksun jälkeen käteen 477e kuussa kun mulle on laskettu se niin. Saan tuen sosiaalitoimistolta vaan tän kesän ajan, sen jälkeen KELA jne. :)Mun piti hakea esim. opintolainaa et saan edes tukea, muuten mun mielestä ei saa noin paljoa.

Anonyymi 2: En asu Villen kanssa, meillä on eri asunnot eli en oikein tiedä noista mitään miten tuet menis jos asuisi kahdestaan.. kyllähän ne poikaystäväs tulot vaikuttaa sun omiin tukiis jos sillä on hyvä palkka..harmi sinänsä. :/ Pystyt kyllä hakemaan tukea kunhan ne on tietoisia sun poikaystävän tuloista ja asuntonne vuokrasta, siellä sit laskeskellaan kuinka paljon sulla on oikeus saada sitä tukea suunnilleen kuukaudessa et säkin voit pistää oman osas vuokraan. :>