Tyydytetty minitortilloilla ja kirppiskamalla

Bling! Ääni pääni sisällä kuiskasi: ruokaa! Hymyilin. Kävelen kohti jääkaappia ja avaan sen. Hymyni hyytyy. Jääkaapissa näkyy vaan valo. Käteni etsivät haparoiden ja tunnustellen kolkoista lokerikoista jotakin syötävää, jotakin millä elää ja selvitä tästä mielihalujen taistelusta. Käteni osuvat johonkin. Löydän vain nahistuneen perunan. Mielikuvani kanasalaatista ja kananmunista murenivat hetkessä. Eihän niitä enää jäänyt jäljelle eilisestä, unohdin sen kokonaan. :( Mutta eipä hätä ole tämän näköinen: eiköhän olisi taas aika lähteä kauppareissulle. -->

Oon aina se joka taiteilee ehkä tavallista hienomman listan joka suurinpiirtein menee siinä järjestyksessä miten kaupassa edetään. Älkää kysykö miksi mä jaksan keskittyä noin paljon jonkun listan tekemiseen, en tiedä itsekään. Sitä on ehkä mukavampi silmäillä kun kiertelee kaupassa. Ville haluaisi tehdä kaiken tosi nopeasti ja päästä heti kaupasta pois, mä taas jään lueskelemaan tuoteselosteita ja vertailemaan kaikkea keskenään. Onneksi me aina selvitään tästä suhteellisen nopeasti kun mennään heti eri teille ja ostetaan ne mitä listasta löytyy. Mulla on silloin aikaa vähän lueskellakkin kun Ville viilettää muualla. Lopuksi kokoonnutaan yhteen ja katotaan että missattiinko listasta jotakin.Kokeilin tehdä ihan minimini-kokoisia tortilloja. Tämä olisi aika hyvä idea esimerkiksi illanistujaisiin kun ei halua syödä mitään ähkyä vaan napostella jotain pientä ruokaisaa. Mun ongelmana oli se että tungin noihinkin ihan liikaa täytettä, mutta tajusin että tikulla ne pysyy hyvin kasassa päädystä. Kannattaa kokeilla tikkuja.
Söpö! Mahtuu käteen kokonaan. Noita saa syödä aika paljon jos nälkäänsä niitä syö.
Kävin keskustan kirpputorilla ja bongasin sieltä itelleni mustan neuleen. Mulla on yllättävän vähän pitkiä avonaisia neuleita, tuon lisäksi vain punainen todella ohut. Tää on paljon parempi talvella.
Neuleen lisäksi ostin kaverilta juhlatopin jonka keskellä on hopeinen paitaan ommeltu strassikoriste/nauha joka kiristää sopivasti. Selkä on avonainen. Maksoin siitäkin pari euroa.

Salin jälkeiset vessaselfiet

Vaikka eihän nämä selfieitä ole. Taisin olla parin viimeisen joukossa jotka lähti pois salilta kun se suljettiin. Koitan ajoittaa mun treenit 1,5 tuntiin. Jos menee yli niin väsyn melkein heti ja tuntuu ettei riitä energiaa enää mihinkään. Alle tunnissa en taas ehdi välttämättä tekemään kaikkea. Muutenkin rahan eestä on kiva ottaa kaikki irti niin oon todennut 1,5 tunnin riittävän. Tämä oli taas yksi niistä harvoista kerroista kun kävin muualla kuin koulun salilla. Yleensä mä käyn koulun salilla koska IT'S FREE! Joululoman aikana ei vaan päässyt käymään.

Kokeilin pitkästä aikaa vaaleanpunaista luomiväriyhdistelmää kun ostamassani Goshin väripaletissa on niin monta eri sävyä. Viimeksi pitänyt pinkkiä luomiväriä ehkä yläasteella. Not bad at all?

2 kommenttia:

Ida kirjoitti...

Nälkä, nälkä ja nälkä näitä kuvia katsellessa! :D Ja toi luomiväri, looking goood!

Joanna kirjoitti...

Mullekkin tuli nälkä nyt kun erehdyin selaamaan läpi tän postauksen. :')
Kiitos!