Ensimmäistä kertaa kokeiltavaksi maastavedon maksimi

Pirtsakkaa pakkaspäivää kaikille! Tähän postaukseen latasin pari videota kun kokeilin pitkästä aikaa maastavetoa. Tää kokeilun halu lähti siitä kun luin viikko sitten keskustelua jossa puhuttiin tyttöjen maastaveto tuloksista. Keskustelussa oli mainittava aina oma paino ja pituus koska kyllähän se vaikuttaa nostotulokseen. Halusin itsekin koittaa.

Mun setti painoluokassa on 156/47 joten näin ensikertalaiseksi multa tuskin voi odottaa ihmeitä. En nosta niin paljoa kuin jotkut 60 kiloiset. Mutta on mahdollista että on monia 60 kiloisia jotka eivät jaksa nostaa yhtä paljon kuin minä, se vähän aina tietenkin riippuu.

2 vuotta sitten jaksoin juuri ja juuri nostaa 50 kiloa ja mulla oli jo silloin jonkinlaista treenitaustaa takana. Nyt kokeilin maksimia ja sain nostettua 70kg. En tosiaan ole ennen kokeillut tätä. Vertailun vuoksi pistin aloitukseen pienemmän painon jonka kanssa mulla ei ole ongelmia.


Nousee paljon vaikeammin jo tässä alemassa videossa
Käytiin eilen Villen kanssa Rossossa syömässä kahdeksan aikaan illalla.
Otettiin kummatkin vuohenjuustokanaa joka lillui punaviinikastikkeessa (onhan se punaviinikastikkeessa kiva lillua kun kastike hivelee kananrintaa t. Ville) ja oli siinä mukana kaikkea muutakin kivaa. Saatiin syödä rauhassa koska oltiin illalla ainoat hetken ajan.

2 kommenttia:

Cheyenne Järvinen kirjoitti...

Ei liity postaukseen, mutta miten oot saanu ton kursorin tollaseks ? Ihana ! ♥

http://fabuliciouscc.blogspot.fi

Joanna kirjoitti...

Kiitoos! joo se on söpö :DD
Hitsit kun en muista sivun nimeä, mutta joku "erilaiset kursorit" sivu se oli josta sai valita mieluisan ja kopsata koodin blogiin. :)