Uuden vuoden mytkeet vuokramökillä

Vietin vuoden vaihtumista vuokratulla mökillä kavereiden kanssa. Lähdettiin ajamaan mökkiä kohti  4 aikaan. Matkan varrella pysähdyttiin kauppaan mutta pidättäydyttiin rakettien ostosta. 


Meitä oli mökillä 9 henkilöä ja otin yökamppeet sinne mukaan kun kaikki nukkui siellä yön yli.

...Perillä! Mökissä oli tilavan huoneen lisäksi yksi makuuhuone ja sauna.
Tupa oli jääkylmä koska siellä ei ole käynyt porukkaa vähään aikaan. Sisällä oli yhtä kylmä kuin ulkonakin. Tilaa oli hyvin ja kaikille löytyi patjoja ja sohvia millä nukkua. 
Onneksi heti ryhdyttiin lämmittämään takkaa, pikkuhiljaa mökki alkoi onneks lämmetä ja loppujen lopuksi siellä oli ihanan lämmin koko yön.
Turn up the speakers. Poppivehkeet päälle. Mökissä sai huudattaa musiikkia niin kovalla kuin halusi.
Kodassa paistettiin makkaraa ja pihviä. Pelattiin "oletko koskaan"- peliä. Esimerkkinä: Oletko koskaan käynyt avannossa? Jos oli käynyt avannossa niin piti ottaa huikka omasta juomasta.
Uuden vuoden ruokana perinteinen perunasalaatti ja nakit. Toin mökille myös pähkinöitä  ja suolakeksejä omasta takaa. Sen lisäksi syötävänä oli kebab-kepakoita, pihviä, makkaraa, uuniin laitettavia snackseja, suklaata ja sipsejä.. So healthy!
Kun vuosi vaihtui käytiin ampumassa raketti laiturin päästä. Meillä oli vain yksi raketti mutta se oli ihan yhtä tärkeä ja raketin ampumis hetki oli ihanan juhlallinen koska ammuttiin se ilmoille tasan klo 12 ja kaikki oli mukana. Sen jälkeen toivotettiin kaikille hyvää uutta vuotta ja mentiin sisälle juomaan lasilliset kuohuviiniä. Kun lasit oli kaadettu kaikille täyteen jokainen keksi vuorollaan jotain mitä hyvää toivoisi kaikille tapahtuvan vuonna 2015 ja jokaisen toivotuksen jälkeen nostettiin maljaa ja kippistettiin. Ilta oli tosi onnistunut ja yhteishenki oli hyvä vaikken kaikkia tuntenutkaan.
hyi tommosia näytellä
Human pancake? Tämä taisi ollakkin illan viimeinen kuva. Menin Villen kaa nukkumaan puol 4 aikaan kun me omittiin mökin ylimääräinen huone jossa oli levitettävä sohva. Eli en sitten yhtään tiedä mitä päähuoneessa tapahtui ja monelta muut meni nukkumaan. 
Aamulla uskaltauduin pois huoneesta ja porukka olikin jo vähän heräillyt. Kovimmat juhlijat oli mennyt nukkumaan vasta 8 aikaan. Itse heräsin puol 12. Mökki oli aamulla yhä lämmin ja mäpäs heräsinkin ilman krapulaa koska en paljoa juonutkaan. ;)

Goodbye 2014, welcome 2015! Hyvää Uutta Vuotta kaikille, toivotan iloisia tulevia hetkiä kaikille lukijoille. :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei paljonko tää teidän mökki maksoi? Missä sijaitsi ja pystytkö pistää linkkiä siihe ! :D