Uusi asunto Osa 1: Omat huoneet

Hello ja huhhuh! Nyt olisi muuttorumba ohitse. Oon niin onnellinen että tää hössötys on ohi. Pakkasin mun asunnon kamat kolmessa tunnissa ja perjantaina kiikutettiin kaikki yhdellä reissulla uuteen asuntoon. Myös Villen asunto piti muuttaa samana päivänä joten meillä meni kummankin asunnon tyhjentämiseen noin 6 tuntia. Sen jälkeen toki vielä purettiin kamoja ja järjesteltiin uutta kotia. Siihen meni iltaan asti että edes jotenkin saatiin kulkuväylää taloon.

Uudessa asunnossa on siis 130 neliötä ja meillä on yläkerrassa omat huoneet ja yhteinen makuuhuone. Villen huoneeseen annoin Elvis taulun kun taas itse otin Marilynin. Villen huone on peliluola. Omastani tuli enemmän taideboksi jossa voin piirrellä, askarrella, maalailla, silittää vaatteita ja rentoutua vaikka lehtien tai kirjojen pariin
 Verhot vielä puuttuu, muuten aikalailla huone on saatu valmiiksi. Villen huoneessa on valaistus joka muuttaa väriä tai sen voi säätää haluamaksi väriksi, vaikka siniseksi tai violetiksi.
Villen huoneesta pääsee myös parvekkeelle. Parveke on iso ja siellä on tuoleja, pikkupöytä ja radio. Mikä  parasta, sieltä näkee naapurin joulukuusen.

Sisustelin omaa huonetta ja tässä ensimmäisessä muutto-osiossa esittelen teille laajasti mun huonetta miltä se näyttää. Täällä on vielä paljon tehtävää kun asunnossa on paljon Villen porukoitten tavaroita ja huonekaluja. Meidän pitää miettiä mitä halutaan pitää ja mitä viedään varastoon. Varasto on ihan täynnä joten sinne pitää kanssa järkeillä tilaa. Nyt sitten asustellaan saman katon alla. Ensiviikko on kanssa aika kiva koska veronpalautukset. <3 Pääsen ostelemaan joulukoristeita ja vielä yhdet sisustusvalot mun huoneeseen. Pistän myös suuren osan joulukuun rahoja säästöön koska suunnitteilla on lähteä ensi vuonna taas ulkomaille.


Mun huoneessa on iso parisänky (210x140). Vaihdan myöhemmin työtuolin mustaan kun tällä hetkellä se on sininen. Sänky on hyvä olla vieraita varten ja siinä nyt on muutenkin kiva lueskella ja kölliä kännykän tai läppärin kanssa. 
 Mun huoneesta näkee melkein Villen huoneeseen.
 Ylälaatikosta voi vetää silityslaudan. Se tulee sohvan eteen joten se toimii myös pöytänä, hah. Vuodeasohvankin saa levitettyä jos vieraita tulee paljon yökylään.
Mitähän noissa virkatuissa koreissa nyt olikaan.. ensimmäisessä hiustuotteita, keskimmäisessä korvakoruja ja viimeisessä pientä hyödyllistä lääkkeistä teippiharjaan. Diorin pussukassa meikkinäytteitä ja hiuslenkkejä ja pinnejä.
 Takana korit meikeille, vöille ja ihonhoitotuotteille.
Sitä mukaa tulee kuvia muistakin talon osista kunhan saadaan järjesteltyä.

4 kommenttia:

Jenna K. kirjoitti...

Tosi kivan näkönen kämppä! Ja banneri on tosi hieno ja vauhdikas :D

http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

Joanna kirjoitti...

Kiitos! Tähän tulee vielä muutoksia, varmasti munkin huoneeseen vielä. :) Oon ahtanut tän täyteen tavaraa kun alakerrassa on vielä sekasortoa.

Julia kirjoitti...

Voi kylläpä näyttää kivalta ja viihtyisältä sisustukselta! <3 Ihanan paljon yksityiskohtia! Ihailen aina ihmisiä, jotka osaa sisustaa tosi yksityiskohtaisesti. Itse olen vähän tylsä ja kaikki on tosi pelkistettyä.. :/

Joanna kirjoitti...

Kiitos sulle <3
Aluksi mä vain tungin kaiken oman tavaran mun huoneeseen ja halusin saada kaiken kivan mahtumaan niin piti miettiä miten sisustais. Mutta ylläri ylläri, mun huoneen sisustus on taas muuttunut (järkevämmäksi ehkä) mitä mä enteilinkin jo tässä postauksessa. :D
Pelkistettykin toimii joissakin tapauksissa jos osaa kivasti laittaa! :) Ei se aina meinaa tylsää.