Uusi luomiväripaletti + ekoilua

Kokeilin tänään mun uutta luomiväripalettia. Tossa on ainoastaan kimaltelevia värejä joita mulla ei oo ollu ennestään joten oli korkee aika jo hankkia. Tää oli joku tarjous tuote Anttilassa joten en odota mitään maata mullistavaa.

Punertava luomiväri oli plussaa koska on ihan jees että löytyy vähän erikoisempiikin värejä. Kokeilin noita tänään ja laitoin luomiin ihan vähän punertavaa väriä ja enemmän vaaleaa kultaa ja häivytin hyvin jolloin lookista tuli luonnollisen sävyinen. Ja kappas vaan, luomivärit osoittautuikin todella hyviksi ja laadukkaiksi. En käytä luomen pohjustus voiteita ja luomiväri pysyi hyvin paikoillaan karisematta tai suttaantumatta päivän aikana. 


 esittelyssä : Ekolo

Sitten ekoilua, ei sekoilua.
Kaikki lähti siitä kun joskus ostin äitille yhtä teetä ekolosta synttärilahjaks ja ne teepussit oli ihania käsintehtyjä hyvän tuoksuisia pikku pussukoita joihin ihastuin.  Sen jälkeen oon aina käyny ekolossa ostaa synttärilahjoja ihan  vaan mun sukulaisille joista on tullu aina mulle hyvää palautetta tyyliin; "mistä sää tämmösiä löydät?" Sen jälkeen  oon alkanu ostaa sieltä itellenikin kaikenlaista.
Liikkeessä on jotenkin heti lähempänä luontoa kun sinne menee. Sit kun sieltä lähtee niin tulee hyvä mieli koska on kuitenkin ostanut jotain sellaista mikä säästää luontoa.

Sieltä löytyy melkeen kaikenlaista, hygieniaan, ihonhoitoon,  hiustuotteisiin, meikkeihin, pesuaineisiin ja ennen kaikkea ekoruokaan keskittyviä luomu ja ekotuotteita. Hamppuakin löytyy. :DD Kävin eilen ekolossa ja mukaan tarttu vihreetä teetä. Mietittiin pitkään eri valintojen välillä ja päädyttiin sit halvimpaan teehen tällä kertaa. Kalliimmat teepussit on noin kympin luokkaa ja halvimmat lähtee kahella eurolla. Melkeen ostin mukaan porkkanatäysmehua mutta en ois uskaltanu pyörän kaa kuljettaa sitä kun se oli niin jättimäinen. Jos ette oo ikinä käynyt siellä niin kannattaa.  Ekolon suosio täälläpäin on kasvanu jonka takia se  muutti isompaan liiketilaan.Tässä tosiaan tätä teetä mitä ostettiin. alle 3 euroa paketti.

Täältä pääset nettikauppaan josta voi tutustuu valikoimaan.  http://www.ekolo.fi/
Ja mun pahoittelut siitä että oon poistanut mun vanhempia blogitekstejä niiltä ajoilta kun käytössä on ollut kamerakännykkä ja vähän vanhempi digikamera. Haluun että mun blogissa on järkkärilaatua ja koitan panostaa vaan siihen. Älkää siis ihmetelkö jos joitain tekstejä ei löydy. 

14 kommenttia:

Kata kirjoitti...

oi nam toi tummasuklaa..! Paljo maksaa toi suklaa? http://urbanandchicken.blogspot.com/

Marianna kirjoitti...

Liityin myös lukijaksi! Oot todella kaunis, ja tää blogin ulkoasu on kiva :-) ♥

Joanna kirjoitti...

no se on kyllä nam! kahesta kuuteen euroon yleensä vaihtelee noi suklaat. :) Kiitokset Mariannalle <3

Anonyymi kirjoitti...

http://thewayshe.blogspot.com/2012/05/linkita-blogisi-best-in-show.html, Pääsit 5 parhaan joukkoon :)

Joanna kirjoitti...

oho! vautsi :o en oo ikinä päässy :DDD

Riikka Elina kirjoitti...

Hei toi tee on parasta!

Veeratiu kirjoitti...

Ihanan luonnollinen meikki, liityin lukijaks :)!

Joanna kirjoitti...

joo se on hyvää, ite suosin enemmän mustaa teetä mut ihan hyvä ostaa välillä jotain muuta, esim toi vihree. :D Kiitos Veeratiu :))

Veeratiu kirjoitti...

Ihana blogi, aloin lukijaks :)!

Anonyymi kirjoitti...

Saanko kysyä, miten jollain voi olla noin ihanat silmät!!!??? ;o :)

P.S. Lukijana olen (;

smile96 kirjoitti...

tosi kiva blogi ! :) (liityin kans sit lukijaks)

Joanna kirjoitti...

kiva saaha uusia lukijoita niin ei oo niin orpoo tehä tätä mun blogia täällä :) ja toi silmiin liittyvä kommentti -> tosi kivasti sanottu, en oo ikinä pitäny mun silmiä mitenkään erityisinä.<3 kiitos siis

milena kirjoitti...

näyttää ja kuulostaa ihanalta toi kauppa! oot tosi nätti (-:

Joanna kirjoitti...

<3 kiitoksia. kannattaa joskus piipahtaa kun sellane osuu nenän eteen :)