testissä: Aussie

Aussie volume shampoo
Piti käydä ostamassa uus shampoo ja hoitoaine kun vanhat Tigin tuotteet on jo niin lopussa. Ostin kaverin suosittelemana Aussie-sarjan Aussome Volume shampoon jossa keskeisimpänä vaikuttajan on mainittu humala= KASVI SIIS! (australian hops) En oikeen tajua miten toi humala nyt liittyy mitenkään hiuksiin että vaikuttaako se muka jotenkin tuuheuttavasti yms, mutta hyvältä se ainakin tuoksuu. Naureskelin suihkussa tuotteen selosteelle : "open bottle (it helps)" mun mielestä noi ihme selostukset on vähän liian innokkaita ja hölmöjä.

TULOKSIA:

Hiukset tuntu pesun jälkeen tosi puhtailta ja niissä oli sellaista pientä kivaa kitkaa.  Tuoksukin on ihana ja miellyttävä (ihan kuin sellanen imelä purkka)

MUTTA:  Pidemmän käytön jälkeen tukka alko oleen sen tuntuinen kuin siinä olis kokoajan jotain mömmöö ja kilo lakkaa, vaikka ei olis mitään laitettu. Joten en kyl osta ainakaan jatkossa. Hiuksia oli myös vaikee saada selvitettyä pesun jälkeen, mut tuuheuttahan se tosiaan lupas ja sen se teki, eli ei tuote ainakaan valehellu. En suosittele tätä niille joilla on luonnostaan suhteellisen tuuhea ja hyväkuntoinen tukka jotka vaan "toivois" jotain lisävolyymia.. se vaan tekee hiuksista vaikeesti selvitettävät ja raskaan tuntuiset.


TUOMIO: pettymys

Kuva shampoon käytön jälkeen: hiukset eivät tuntuneet mitenkään erityisen tuuheilta vaan samanlaisilta kuin ennen. Hiuksia oli vaikempi harjata ja niistä tuli takkuiset.
Eipähän tarvitse ostaa enää tätä. 


Ei kommentteja: