Pojat stailasi + omassa rauhassa rannalla

Perjantaina olin muiden stailaamana. Tää onkin aika jännä, koska en valinnut vaatteita itse. Sanoin vaan pojille ennen kuin lähettiin keskustaan huvittelemaan etten jaksa kattoa mitään vaatteita kun mernee hermo niihin, niin sanoin että valitkaa te. He sitten valitsi mulle vaatteet ja mä hampaat irvessä suostuin pukea ne päälle koska tottakai mä vähän epäilin yhdistelmää kun ei ainakaan itellä olisi tullut mieleen samanlainen asu. Mutta olinkin positiivisesti yllättynyt että asusta tulikin näin toimiva. Voisin pistää ne aina valitsemaan mulle vaatteita kun kriisi koittaa. Pääsee itsekkin vähällä. Mitä ootte mieltä asusta?

Farkut: micmac, paljettitoppi: Minzi boutique, rusettiranneke: H&M, ballerinat: H&M


IMG_9506


Lauantaina  oon ollut vaan kaupungilla ja rannalla koko päivän. tulin vasta illalla kotiin. kaupungilla oli menossa joku capoeira esitys yhdessä vaiheessa, niitä näkee paljon jyväskylässä esimerkiksi kirkkopuistossa ja Alban rannalla. Rannalla oli jo paljon porukkaa ja teki melkeen jo itekkin mieli mennä uimaan. Päätin kuitenkin löhötä milloin missäkin ja hankkia rusketusta hyvän lehden ja naposteltavien parissa. Voiko kesäpäivää mukavammin viettää, kaikessa rauhassa omien ajatusten kanssa.

IMG_9664

IMG_9669IMG_9687
Otin kotiin lähdettyäni mukaan vielä ruokaa. Pasta vihanneksilla, aurajuustokastikkeella ja seesaminsiemenillä.- 6,50e (soppabaarista)

3 kommenttia:

martina kirjoitti...

ihanat nuo asukuvat :)

http://sunnydaysdarknights.blogspot.fi/

Erika kirjoitti...

siis aivan I-H-A-N-A blogi! oot älyttömän kaunis <3

Joanna kirjoitti...

vooi ootte ihania kun piristätte,kiitos <3