toivepostaus: kunnon ylläpitoa

jee, teiltä tuli lisää ideoita. Anonyymi ehdoitti mulle millaisen postauksen voisin tehdä. http://greetingsfromjoanna.blogspot.fi/2012/06/toivepostauksia.html näin lyhykäisyydessään ehdotus oli tällainen: kerro miten liikut ja pidät ittesi kunnossa.

jumppailen kotona iltaisin ja tykkään pyöräillä varsinkin kun lumet suli. Tällä hetkellä pyöräilen 2 kertaa päivässä töihin ja takaisin. Kuntosalilla mun ei tarvitse ravata vaan pystyn pitämään itestäni huolta ihan kotona helpoilla konsteilla eikä niihin tarvitse paljoa rahaa tai yhtä paljon aikaa. Lisäks näitä voi tehä millon haluaa omassa rauhassa ja tv:tä katsellessa.


Syömisistä sen verran että mä voin syyä mitä vaan ja kuinka paljon vaan ilman että mä lihoisin. mun suvussa on vähän sellaset geenit et aletaan lihoamaan vasta kolmekymppisinä. En siis oikein välitä mun syömisistä ellen oo huomannu et oon syöny kokoajan jotain rasvaista ja epäterveellistä.  Syön aika paljon salaattia ja tykkään hedelmistä joten ei mun ruokavalio nyt ihan mee harakoille. Välillä on aikoja jolloin tekee mieli vaan kevyttä kotiruokaa ja välillä tekee mieli euron juustoja ja muuta mässyä.  En jaksa miettiä syömisiä ja mulle on ihansama kuinka paljon jossakin on kaloreita. Tiiän sen että mun peruskulutus on n.1600 kcal. Välillä syön yli 2000 kcal ja välillä alle sen 1600kcal eikä sillä siis oo mulle mitäänmerkitystä.

tosta voit laskea oman kulutuksen jos kiinnostaa tietää
. -> http://kalorilaskuri.fi/kalorikulutus#tu
Tein esimerkkinä ton nyt huvikseen ja siel luki mulle näin tälle päivälle, ei sillä että noudattaisin tarkkana ettei mee yli eikä ali, niin kuin sanoin niin mulle on ihansama. :)


Kulutus

Voit syödä tänään 1767 kcal (tällä kalorimäärällä et laihdu etkä kasva)

1767 kcal vastaa 29 pojoa (yksi pojo on 60 kcal)

Arvioitu PERUSKULUTUS 1628 kcal vuorokaudessa (ilman vajetta sekä liikuntaa)19-vuotias nainen (156cm / 45kg)

Liikunta

Liikunnan ansiosta saat syödä 139 kcal enemmän!

Kevyttä liikuntaa 10 minuutti(a), kaloreina 11kcal, lisätty KULUTUS-sivulta

Kohtalaista liikuntaa 20 minuutti(a), kaloreina 52kcal, lisätty KULUTUS-sivulta

Varsin kuormittavaa liikuntaa 20 minuutti(a), kaloreina 76kcal, lisätty KULUTUS-sivulta5 / 6 päivittäisestä suosituksesta

139 kcal vastaa 53 min kohtuullisesti rasittavaa liikuntaa.

Painoindeksi

Normaalipaino

BMI 18.5

Arvioitu rasvaprosenttisi 20 % (laskettu keskiarvosta)

ainiin ja mä heitin tonne vaan jotain noita aikoja kauan oisin liikkunu ku en jaksanu tehä iin ajatuksen kanssa.

Mitä mul on:
jumppapallo, käsipainot (8kg), tanko painoilla (30-50kg) , kuminauha ja hankinnassa olis jumppamatto. Nää on yhteisiä mun ja markuksen kaa. Muita en tuskin tuu tarviimaan, tosin kahvakuula on ollu toiveissa vähän väliä. Käsipainoilla mä lämmittelen ja teen varpaillenousuja tai hyppyjä. Hypyt o kauheita vaikka ei oiskaan painoja mukana...! Tangolla kyykkyjä, kuminauhalla voi keksiä vaikka mitä. Jumppapallolla voi harjotella tasapainoo ja siinä on olemassa vaikka mitä erilaisia liikkeitä mitä pystyy tekemään. Noiden lisäks mä teen vatsalihaksia ja venyttelen. En tee tätä joka päivä vaan yleensä joka toinen päivä tai harvemmin,joskus vaan kerran viikossa. Jos mua ei huvita jumpata eikä tehä mitään niin oon vaan ilman et omatuntoo soimaa. Mun jumppaamisen tarkoitus on vaan pitää paikat kiinteinä, en oo ikinä kiinnostunu lihasten kasvatuksesta. Ei oikeastaan muuta. Näillä mennään ja pysyn jees kunnossa.


IMG_8168

Ostin tänään tän neon värisen topin Gina tricotista. Pistin tänne muutaman kuvan joista vähän hahmottaa jotain. Nää on sit aika karuja!
IMG_8452
IMG_8466


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siis toi koiran kusemisliike on oikeesti tosi tehokas! Pakarat aina ihan tulessa. Paljon sä teet kyykkyjä ja millasilla painoilla?

Joanna kirjoitti...

jepulis. En tee kovin paljoa, mulle riittää 2-3 krt viikossa 30kg painoilla. (onhan toi jo yli puolet mun painosta niin en pysty isommillakaan tai muuten menee selkä.) 3x10 sarjoja. Joskus jää väliin jos ei vaan huvita tehä. En niin tarkasti kato kuin usein/paljon teen noita koska tykkään enemmän noista jumppaliikkeistä. :)

nuppu kirjoitti...

Oot niin kaunis :)

♥: obses-sions.blogspot.fi

Dreamer kirjoitti...

Jos kahvakuulaa oot miettiny, niin kannattaa ehdottomasti hankkia! Itsellä on, todella monipuolinen kapistus millä saa reenattua melkeinpä mitä vaan :) Ja kun tosta kuminauhasta puhuit, niin kyllä ne voi katketa aika helpostikin!

http://do-it-now-remember-it-later.blogspot.fi/

Joanna kirjoitti...

joo.tänään taas katoin niitä mut en ostanu..mikäköhä mul on :DD haha. kyl mä sen viel ostan