Guessia ja vaatteiden väriloistoa

Tänään mulla oli kyllä lupa hemmotella itteeni. Oon ollu tänään koko päivän kaupungilla shoppailemassa rahoilla joita sain ylioppilaslahjaksi. En tosiaankaan käyttänyt kun ehkä 1/3 osan niistä rahoista eli ei tarvii säikähtää että oisin jo tuhlannut ne. On mulla kuitenkin sen verran kuria! Nyt onkin sellanen fiilis etten tarvii enää vaatteita tai mitään vähään aikaan kun ostin kaikkea kivaa kerralla. Kävin myös sellaisissa liikkeissä missä en oo ennen käynyt ja yllätyin positiivisesti koska niissä oli sellaisia vaatteita ja laukkuja joita en ees tiennyt olevan jyväskylässä, kuten Kekäle.


Ekaks kävin korustoresta hakemassa itelleni uuden korun. Sain äidiltä sinne satasen lahjakortin ja oli kauhee hinku päästä tuhlaamaan kun en oo viime aikoina juurikaan koruja ostellut. Mietin aluks että otanko monta korua joita saa edullisemmin, vai yhen kunnollisen korun. Päätin sitten ottaa  jonkun korun koko rahalla, harmi että siellä oli vaan Guessin merkkikoruja jotka miellytti mun silmää. Muut merkit oli sellasia joista en oo tyyliin koskaan kuullukkaan ja siellä oli kauheesti kelloja joita en ainakaan halua. Loppujen lopuks ostin ihan kivan Guessin korun itelleni. Tällä pärjää nyt pitkän ajan ja tää käy oikeestaan kaikkien vaatteiden kanssa.


Sitten kävin iskän kaa syömässä kebabia ja suuntasin taas vaateliikkeisiin. Näin yhen ihana Ted Bakerin laukun ja nyt kun mietin niin se olis sopinu yhtien paitojen kanssa mitä ostin tänään. Voi olla, että meen ostaa sen joku päivä kun jäi vähän kaivelee se laukku

Korun lisäks mukaan lähti

  • 2 juhlavampaa paitaa
  • neon väriset kangashousut
  • ruskea rusettivyö
  • pistitoppi ja pitsinen t-paita
  • kiilakorko -saappaat
  • neon väriset korvikset
  • D&G toppi
Niin joo ja jos ette tiiä millanen se Ted Bakerin laukku on josta puhuin niin se on tän tyylinen mutta pinkki + toi rusetti oli mun muistaakseni vasemmassa ylänurkassa.


3 kommenttia:

karoliina kirjoitti...

Oi tosi kivoja juttuja oot ostanu!:-)

Viivi kirjoitti...

ihania vaatteita oot löytäny :) Mistä ostit ton pitsisen t-paidan (kuva 2)?? :P

Joanna kirjoitti...

thanks, Mick´s! :)