Laukku jonka voisi syödä!

Mua jäi mietityttään eilen se Ted Bakerin laukku niin paljon että kävin ostamassa sen tänään. Mietin et otanko isomman version vai pienemmän ja päädyin pieneen koska 1. sitä on helpompi kuljettaa mukana 2. Se oli söpömpi 3. Mulla ei oo paljoo pikkulaukkuja. 4. oli edullisempi!

Tää on tehty melko paksusta kumimateriaalista joka estää vedenpääsyn sen läpi. Myös sisäpinta on vettä hylkivää. Siks tää onkin tosi hyvä kesälaukku rannalle esimerkiks ja ei tarvii huolestuu jos pistää tän märälle nurmikolle tai maalle. Pinnan puolesta tätä voi olla myös helppo puhistaa jos likaantuu käytössä.  Ainut miinus siitä ettei tässä oo vetoketjua, vesi pääsee satamaan kyllä laukkuun jos sellainen keli sattuu olemaan.
En oo ennen törmännyt laukkuun jossa olis tämmöisiä kirjoituksia.
IMG_7412
Kahvat ei oo vielä päässy muotoutumaan. Laukku on muutenkin niin kovaa materiaalia että voi mennä jonkin aikaa et kahvat muotoutuu. Päivän asuna eilen ostamani paita joka sopiikin hyvin tän laukun kanssa.

Mä muutenkin tykkään Ted bakerin tuotteista. Ne on niin ajattomia ja simppelin näköisiä. Kaikenlisäks ne näyttää herkullisilta ja on kivan tyttömäisiä. :)7 kommenttia:

JaiCa^^ kirjoitti...

Ihana blogi sulla!jään suraamaan (: liity mun jos kiinnostaa http://jaicablogi.blogspot.fi/

Joanna kirjoitti...

jeepulis, käyn tsekkailemassa. Kiva et jäit surraamaan ;)

Anonyymi kirjoitti...

Jozzouu tuo laukku oli niin makee! Mua jäi kaiveleen se vaalee ihana! Hitsi jos en saa mielenrauhaa ja JOUDUN käydä hakeen sen xD

-M

Joanna kirjoitti...

totta turiset! Haeppa sääkin oma karkki nii ollaan ku kaks marjaa , ja sit ei kaivele enään x)

Apina Kapina kirjoitti...

vähä jännä laukku! :o ja kiva blogi on :)

Joanna kirjoitti...

joo se on aika erikoinen kieltämättä :P thanks

Katariina kirjoitti...

Karkki mullekin tulee tuosta ekana mieleen :D Ihana silti, tollanen yksinkertainen mutta nätti. :)

http://teippirulla.blogspot.fi/