Selvisin bodypumpista

Moi kaikille! Olin siellä bodypumpissa tossa tiistai-iltana ja voin sanoo et en ois uskonu miten mukavaa ja hyödyllistä se onkaan. Löysin kropasta uusia lihasryhmiä jotka on nyt niin kipeet että ei mitään rajaa. Mulla ei oo koskaan ollu sisäreidet, kylkien syvimmät lihakset ja pakaralihakset näin kipeinä. Alan käymään tuolla pumpissa useamminkin, siellä on tosi mukava ja pikkunen pirtsakka ohjaaja.

Vahvimmillani mä olin siellä kun tehtiin kyykkyjä ja reisiin kohdistuvia liikkeitä. Heikoimmillani olin vatsalihasrutistuksissa. Selkälihasliikkeissäkin olin aika vahvoilla ja jaksoin kaikki sarjat ainakin loppuun. Erittäin kivaa, varsinkin kun äitin kanssa siellä käyn niin saadaan yhteistä tekemistä. Siellä ei oo tankoja, vaan liikkeet tehdään käsipainojen ja kahvakuulien kanssa musiikin tahtiin. Itselläni oli 4 kg painot.

Pumpin jälkeen kaupan kautta kotiin. Äiti suostui ostamaan mulle tämmösen palauttavan juoman jossa on 20g proteiniia joka auttaa lihasten palautumiseen. Mä nyt niin tarvitsin tätä kun en ollut tottunut moiseen huhkimiseen.

Tämmöinen putkilo tuli myös hankittua kun se lupasi supistaa ihohuokosia.

Asiasta kukkaruukkuun. Mun ripset on alottanut tosissaan jonkun ihme kasvupyrähdyksen. Mun puolesta niiden ei tarttis enään kasvaa. Koitin pitää järvellä aurinkolaseja niin ripset meni ihan lyttyyn. Mut ei siinä, oon muuten tosi iloinen et niistä on tullut näin pitkät, mut nyt saisi jo riittää tää kasvaminen, alkaa näyttää jo iha hölmölle. Tosi kiva oli myös huomata kun tulee päivittelemään blogia että on tullut taas pari lukijaa lisää. Moro uusille lukijoille, olen teidät huomannut! :)


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan kuin sulla olis ripsienpidennykset. Jo on pitkät kyllä?

Joanna kirjoitti...

Kiitos. Mutta ei tosiaan oo. Voikohan ripsiä leikata.. :'D

Riikka Elina kirjoitti...

hei miten sää oot saanu tollaseks ne?!?!?!? kerro

Henni kirjoitti...

ää oon niin kateellinen ! kelpais mullekkin nuin pitkät ripset ! ja ihana blogi sulla <3

Joanna kirjoitti...

Kiitos henni <3
Riikka: lue toi mun aiempi ripsipostaus joka on tossa sivubannerissa. Mut en osaa muuta sanoo ku et oon jättäny semmoset järeet meikinpoistoaineet pois ja vähentäny ripsien taivuttamista, vaihtanu vedenkestävän ripsivärin nivean perus ripsariin joka ei tee ripsistä niin kovia. Ja tietty oon vältelly sitä et jos silmää kutittaa tai jotain nii en o ohieronu niitä. Kai se jotenki niistä johtuu. :D Ja syön vitamiineja joka päivä.

Riikka Elina kirjoitti...

Aijaa :o. Mä syön vitamiineja ja lisäravinteita, en oo ikinä käyttäny vedenkestävää ripsaria, en hiero silmiä enkä taivuta, enkä käytä mitään muuta kun yhtä naamasaippuaa jolla pesen ripsetkin.

Ja nää ei kasva.

Joanna kirjoitti...

hmm..no sitten en keksi muuta kuin et tän on oltava kai geeneistä kii miten pitkälle ripset jaksaa kasvaa.. mut en oo koskaan pahemmin kattonu onko mun suvussa kellää pitkiä ripsiä xD... ehkäpä sitten on.