Syksyinen kuvausretki + näin teet reikäpaidan

...Miten niin harmaa syksy?

Puissa on värit parhaimmillaan ja joka puolella näkee lehtien eri värejä. Alkaa olemaan jo aika kylmä, tuntuu ainakin et oisin taas vilustunu kun kävin tänään kuvailemassa kaverin kanssa syksyn värikirjoa ennen kun lumet tulee. Lokakuu onkin sopivasti mun synttärikuu, ei siinä oikeen mitään muuta hauskaa ookkaan kun on niin synkkää ja sateista. Nää kuvat ainakin saa vähän paremman fiiliksen syksystä.

 Ostin tämmösen hienon laukkuyksilön. Vähän sivistyneempi salkkumalli.Tein tänään myös itelleni yhdestä topista niin sanotun reikäpaidan. Mulla sattui olemaan kaksi samanlaista toppia niin kokeilin tehdä reikiä tähän toiseen. Ensimmäiseksi tietty suunnittelin reikien ääriviivat himmeästi lyijykynällä ja sitten vaan aloin leikkaamaan palasia irti.

Loppusilaukseksi estin reunojen mahdollisen purkaantumisen liimaamalla ne ihan tavallisella kangasliimalla mitä mummo on tuonut mulle käsityöliikkeestä. Levitin liimaa reunoihin sormilla ja tietty sanomalehti alle kun sitä teki. Sit ootin että paita kuivuu ja voilá. Alle ois toki hyvä laittaa joku erivärinen paita näin talven alkaessa kun muuten oikeesti jäätyy. Oon ikävä kyllä nähny tämmösii paitoja monilla eikä niillä oo ollu siellä alla mitään, talvisin siis ja clubeilla. Noita kuvioitahan voi keksiä minkälaisia vaan, oon nähny perhosen ja pääkallon malleja leikeltynä paitoihin. Mun tää nyt ei oo todellakaan mistään parhaimmasta päästä keksikää vaan parempia!


6 kommenttia:

mirkku kirjoitti...

ihana tuo paita :D tee mullekki :DDD

Emilia kirjoitti...

voi oot tosi kaunis! :)

Joanna kirjoitti...

Mirkku: voin tehdä, jos tuot mulle jonkun sun paidan. Mut se meinaa sitä et sun paitas on ikuisesti pilalla eikä paluuta ole :DD

Emilia: Olipas piristävä kommentti mun "aamuun". Kiitos :P

mirkku kirjoitti...

haha vois kyllä ;)

Kirsi kirjoitti...

Ihania kuvia! :)

psst. Linkitin sun blogin tuohon mun uusimpaan postaukseen :)

Joanna kirjoitti...

Vaau, vähän kiva päästä tommosiin joskus :D Onkin mun eka kerta. Kiitos.