Koti-ilta herkutteluaVäsäsin tänään itelleni kanasuikale kasviswokkia ja ostin kaupasta fetasalaattia ja ranskalaisia pehmeitä alkupala/cocktailjuustoja joita voi syödä tikuilla. Kanawokkisatsi oli sen verran iso että siitä riittää vielä huomiseen ruokaan jonka mä taidan viedä töihin.

Oon siis ollu tän päivän ihan kotosalla lukuunottamatta kaupassa käyntiä. Välillä on kiva vain olla kotona eikä mennä missään. Kauppoihin oli tullu jo joulukuusia kun kävin ruokaostoksilla. 
Noitten juustojen maku on sellainen tosi kermainen ja mausteinen, ehkä vähän sellanen hapan, joten veikkaan että tää ei oo ihan kaikkien juttu, lähinnä niiden jotka tykkää kokeilla erilaisia juustoja jotka maistuvat voimakkaille. Noita ei syödä yllinkyllin vaan ihan pari vain. Kulutin päiväni katsellessa televisiota ja kävin pitkässä kuumassa kylvyssä.
Päivän asuna kauppareissun ajan mustat korkokengät, Vero Modan farkut ja H&M:n perus musta paita ja kiviriipus jonka bongasin Gina Tricotista joskus. Eipä noita takin alta kukaan nähnyt, tosin.

2 kommenttia:

hantsku kirjoitti...

noi juustojutut on iha sairaan hyvii :D!!

Joanna kirjoitti...

So true! Joku noista oli aika pistävän makune mut hyviä silti :D