Pikkujoulut ja Nelly high heels- kiertue


Viikonloppu on ollut yhtä juhlaa ja menoa taas. Perjantaina olin kaverin pikkujouluissa ja samalla siellä oli mun toisen kaverin synttärit. Mentiin sieltä escapeen koska saatiin sieltä jonon ohitus, vip-pöytä ja kuoharia. Escape oli ihan täynnä ja isolla puolella oli kuuma kuin mikä. Sain postissa myös lapun jolla saan kaverin mukaan itsenäisyyspäivän juhliin kuuntelemaan Raappanaa.

Tässä  kuvia perjantailta:

Tällä aterialla päivä meni hyvin käyntiin ennen kuin suuntasin pikkujouluihin; Sweet & chili kastikkeessa haudutettuja kanan rintafileitä ja wokkivihanneksia.
 Pikkujoulutunnelmaa:
 Eräs baarin baarimikoista halus mukaan kuvaan.. joo ei näin. 

Nelly high heels- kiertue
Mentiin jonottamaan jo kuuden aikoihin ovien eteen. Ovet aukesi ysiltä ja sai kyllä välillä kirota miksi edes tultiin niin aikasin kun ois voinut tulla melkeen tuntia myöhemmin. 100 ekaa siis sai ilmasia korkokenkiä ja goodie bagin josta sai jotain kivaa. Tuolla oli kaikenlaista  ohjelmaa jota oli kiva seurata, sain jopa napattua yhen juomalipunkin juontajalta. Kiertue järjestetään aina silloin tällöin.

 Jonotuksen tuskaa.
 Paikan päällä ihailemassa kenkävalikoimaa. Kengät olivat lasikupujen sisällä nimineen ja numeroineen. Haluamat kengät merkittiin lapulle ylös ja tiedot  rekisteröitiin tietokoneelle  jotta kengät tulisivat oikeaan osoitteeseen. Tämä on kyllä monien naisten unelma. Sisälle päästyä oli voittajafiilis kun tiedettiin että monet jäävät ilman ilmaisia kenkiä. Luultiin aluksi että kengät olisivat huonoja mutta todellisuudessa ne olivatkin hienoja ja valikoima oli monipuolinen.
 Tiesin heti mitä haluan, beiget Sinnat lähti tilaukseen ja ne saapuu mulle 1-3 kk kuluessa. 
Sain goodie bagin josta mulle tuli pitsiset legginsit ja bikinien ylä ja alaosa. Me gusta! IHanaa että järjestetään tällaisia tapahtumia. Nyt vain odottamaan kenkiä, jospa ne saapuisivat jouluaatoksi hyvällä tuurilla.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mistä noi sun kimallefarkut on ostettu?

Joanna kirjoitti...

Gina tricot :)